Gå til indhold
©  Foto:

Østersfinalen - hvert år i april

Velkommen til Østersfinalen i Nykøbing Mors, Danmarks Skaldyrshovedstad.

Østersfinale – hvert år i april

Hvert år i april afholdes der Østersfinale som fejrer Limfjordens østers og muslinger inden sæsonen for fiskeri slutter.
Festlighederne fejres på lystbådehavnen i Nykøbing Mors – Danmarks Skaldyrshovedstad. Her er østers i centrum - både vores verdenskendte Limfjordsøsters og Stillehavsøstersen. Du får rig mulighed for at smage på delikatesserne og opleve Oyster Grill, markedsdagen og Limfjordsøsters dysten.

Østersfinalen er både for dig som elsker østers og muslinger og for dig som vil prøve at smage for første gang.

Deltag i Østersfinalen

Tag del i festlighederne på havnen i Nykøbing Mors til Østersfinalen, som i år er den 23. april. Her kan du bl.a. komme på østerssafari, se Morfar Musling børneshow, lære at åbne østers og komme på markedsdag. Og selvfølgelig med massevis af muligheder for at smage de lækre østers.

Du kan læse mere om Østersfinalen, se hele programmet og booke billet via linket her: Østersfinale i Nykøbing Mors (Det er først muligt at booke billeter når vi nærmere os april).

Østers- og Muslingepremiere

Når østerssæsonen starter i oktober, afholdes også en årlig Østers- og Muslingepremiere i starten af oktober, som er et brag af en østers- og skaldyrsfest en hel weekend. Den kan du læse mere om her: Østers- og Muslingepremiere

 

 

Grøn rejse med bus og tog i hele Nordjylland

Det er nemt at komme rundt i Nordjylland med offentlig transport. Planlæg din rejse med bus, tog og Plustur på rejseplanen.dk

Få mere inspiration her:

Destination Limfjorden © 2023
Danish