©  Foto:

Anders Blichfeldt Solo - Fur Bryghus

Fur Bryghus er microbryggeri og restaurant under samme tag. Den 17. maj kan du på Fur Bryghus opleve Anders Blichfeldt på hans turné Tik Tak.

Anders Blichfeldt har gennem tiden været nummer 1 på hitlister med Big Fat Snake, med sange som Bonsoir Madame, No Peace Like in Heaven, Fight For Your Love, Female Voice og ikke mindst fodboldklassikeren Big Boys in Red and White. Denne aften på Fur Bryghus tager Anders, ligesom i Tik Tak, udgangspunkt i livets forskellige faser, hvor han bl.a. fortæller om livet på landevejen, og om at nå en alder, hvor man pludselig bliver TV-vært på TV2 Charlie samt medvirker i TV-serien “Kendisfamilier”.

Tik Tak's succes har en særlig betydning for Anders, for verden har forandret sig meget siden Big Fat Snakes storhedstid. Musik bliver streamet i dag, og det er svært at flytte fans fra CD til streaming, når de nu ikke hører til det helt unge segment længere. Derfor er Tik Tak, med den underfundige og rammende tekst om livets gang, også blevet titelsang til denne turné.

Når du nu er på Fur Bryghus, så husk at benytte lejligheden til at nyde en lækker 3-retters showmenu inden koncerten.

Om Fur Bryghus

Fur Bryghus er Furs helt eget mikrobryggeri, som findes i de charmerende røde bygninger der tidligere var en molerfabrik på vestkanten af Fur.

Området omkring Fur Bryghus er helt unikt, med den store Knudeklint som det ultimative oplevelses/udsigtspunkt.
De fantastiske omgivelser omkring Fur Bryghus, giver dem også den ideelle beliggenhed for at kunne holde en lang række af forskellige oplevelser. Fur Bryghus tilbyder nemlig mere end blot udsøgte smagsoplevelser, men også oplevelser som events, foredrag og koncerter. 

 

For mere information

Du kan booke billet og læse mere om Fur Bryghus her: Fur Bryghus