©  Foto:

B&B Herregården Hesthave

BB Herregården Hesthave

BB ophold på Herregården Hesthave er en oplevelse ud over det sædvanlige. Stedet er top moderniseret med tanke for de mindste detaljer. Hvert rum har sin helt egen charme og er indrettet i gammel stil med respekt for stedets historie, der fører os helt tilbage til 1750, hvor landstedet var én af egnens største herresæder.

Til dette prægtige sted hører en smuk park med to små søer, der er med til at fuldende drømmen om den perfekte herregårdsferie, et romantisk bryllup, et anderledes kursusophold, eller blot en fest i eventyrlige omgivelser.

BB Herregården Hesthave har 4 værelser, heraf et værelse med eget toilet og tre øvrige værelser med to fælles badeværelser. Der findes i øvrigt mindre tekøkken og WIFI på lokationen, men stedet er ikke handikapvenligt. 

Når vejret ttillader er der udendørs grill og adgang til tekøkken med køleskab og kaffemaskine

Gæster skal selv sørge for morgenmad og hunde ikke tilladt

Er i et større selskab, kan man i samarbejde med husejer, er der mulighed for at bestille catering/kok, og hvis I ønsker en fest med op til 100 gæster, er der også mulighed for at leje ”riddersalen” og hovedbygningen direkte ved ejer. Fremvisning af Herregården er mulig, men kun efter telefonisk aftale.


For mere information

Find priser og mere information på Hesthaven