Gå til indhold
©  Foto:

Cinema 4 - Biograf i Skive

Cinema 4 - Biografcenter i Skive

I Cinema4 er der prioriteret kvalitet og komfort, frem for kvantitet.
Derfor har alle tre sale, luksus stole med motoriserede nakke- og fodstøtte, hvilket gør komforten i top til filmhygge i mørket.
I Cinema4 kan du desuden opleve film med det ypperste inden for biograflyd. Med flere end 45 højtalere i hver sal, gør Dolby Atmos det muligt for instruktøren at placere lyden med stor nøjagtighed i salen, hvilket giver publikum en helt unik film oplevelse.

De tre sale indeholder følgende:

  • Sal 1: 135 pladser med Dolby Atmos lyd og laserprojektor.
  • Sal 2: 116 pladser med Dolby Atmos lyd.
  • Sal 3: 60 pladser.

Alle sale har væg-til-væg lærreder.
I sal 1 bliver filmene vist på laserprojektor, som giver et bedre billede i form af flottere farver, mere kontrast, skarpere lys samt en kanon 3D oplevelse.
Ud over de tre biograf sale tilbyder Cinema4 også film oplevelser i Jyllands største sal: CinemaXL, med et lærred på over 100 m2 og plads til 988 personer.
Her vises udvalgte film og verdens premierer, som ofte kombineres med noget ud over det sædvanlige.

En god film nydes selvfølgelig bedst med lidt godt til ganen. I biograf kiosk, kan der købes alt, hvad der hører sig til en rigtig biograf tur af popcorn, slik, sodavand, kaffe og the.

Du kan også gøre dit besøg til en helaftensoplevelse. Slip for madlavning og opvask, og benyt dig af Cinema4 og Brasserie Bogarts ’Mad & Film’ tilbud. Du kan nemlig reservere bord i den hyggelige amerikansk inspirerede restaurant, og nyde et lækkert måltid mad med stor besparelse inden filmen.

Kulturcenter Skive

Cinema4 er en del af Kulturcenter Skive, som årligt danner rammerne for mange store oplevelser for hele familien.
Her kan du opleve alt fra koncerter, stand-up, foredrag, teater og meget andet med artister fra såvel ind- som udland i den store koncertsal.

Det er også muligt at besøge husets store subtropiske badeland eller moderniserede motionscenter.
Der er altså mange grunde til at aflægge Cinema4 et besøg, og måske kombinere det med en oplevelse i et af husets mange andre muligheder.

 

Information

For kontakt, åbningstider eller mere information om Cinema4: Cinema4

 

Få mere inspiration her:

Destination Limfjorden © 2022
Danish