Gå til indhold
©  Foto:

Event4U - Lokale Fortællinger

På rundvisningen hos Event4U kommer du til at høre mere om en proces af total fri kreativ udfoldelse, hvor resultatet altid er unikt. 

Krea workshop - lav dit eget glaskunst

Denne grænseløse kreative udfoldelse giver en sjælevarm oplevelse, der vil gavne alle. Det er en oplevelse af frihed og ro, når du bliver vist rundt i værkstedet og galleriet. Du vil se de forskellige faser, når der skabes glaskunst, keramik og billeder med flydende akryl.

Kom og hør om tilblivelsen af krea-oasen Event4U, som ligger i det naturskønne område på Nordmors. Event4U er den samlede betegnelse for denne unikke multi-virksomhed, der tilbyder både overnatning og café samt aktiviteter og oplevelser bl.a. i form af glasværksted, butik, galleri samt ophold med vin og vildmarksbad.

Med en beliggenhed på Nordmors tæt på Limfjorden, i det bakkede landskab tæt på Ejerslev havn og molerklinterne, er området et fantastisk sted at tage på naturopdagelse. Og netop med naturen som baggrundsramme, kan Event4U skræddersy dit arrangement, hvad enten det er familie-træf, firmaudflugt, vandreophold - også på hjul, polterabend eller hyggelig kvalitetstid og ferie for par, børnefamilier, veninder og venner.

 

Book denne lokal fortælling

Dato: Tirsdage uge 13-43 - kl. 17-18
Sted: Event4U, Sejersvej 43, 7900 Nykøbing Mors 
Information og booking: https://picassoonline.techotel.dk/da/event4u/event4u/shopper/?p=3 
Pris: Kr. 20.

Få mere inspiration her: