©  Foto:

Fædammevej 2

Stor sommerhus - Lejrskole - Kursus center (32 personer)

Huset er nok en af de smukkest beliggende i Danmark, på Danmarks skønneste ø Fur.

Huset ligger på en odde på den østlige del af Fur, med vand på 3 sider - kun 200 m til en go badestrand. På den anden side af odden ligger store strandengs arealer med et rigt dyre- og botanikliv.

Huset er totalt renoveret i 2017. Huset fremstår i dag, som et nyt hus, der på alle måder lever op til standarten i dag. Den er velindrettet og funktionel, samtidig er den meget hyggelig.

Huset er opvarmet med luft til vand og har gulvvarme i hele huset - det betyder en meget billiger strømforbrug i forhold til tidligere, hvor huset var el-opvarmet. Samtidig er huset opvarmet til ca. 20 grader ved ankomst.

Huset er som skabt til mange formål, og kun fantasien sætter grænser for hvad huset kan anvendes til. Vi kan nævne lejrtur for klassen, familiefester som bryllup eller fødselsdag, eller bare en tur med vennerne, med familien, kursuser, mountainbiketur, kajaktur, eller en firmatur og mange andre ting.

Huset er indrettet med 8 værelser med 2 køje senge i hver rum (4 personer).

Der er 5 baderum med toilet, håndvask og bruser - man deler ikke baderum med andre.

I køkkenet findes 2 elkomfurer med ovn, 2 køle-svale skabe, en fryser, en mikroovn, kaffemaskine, industri opvaskemaskine, samt porcelæn til 48 personer og alt hvad der ellers skal bruges i et køkken.

I opholdsrummet findes 5 spise border med 6 stole omkring - det kan vendes til et lang bord.

Der findes 2 hyggehjørner med hjørnesofaer, sofaborder og stole. Der findes også et stor plankebord med stole omkring.

Opholdsrummet byder på hygge i alle hjørner.

Udenfor er der en stor grill.

Den store naturgrund på 8000 m2 er mest egnet til små leg og hygge omkring bålpladsen. Der findes 2 håndboldmål, vollyball net og en basket kurv. Naturen omkring huset giver gode muligheder for tilrettelæggelse af spændende skattejagt/terrænløb, for både store og små. Der er også mulighed for at arrangere teambuilding og andre udendørs aktiviteter på den store grund.

Øen giver muligheder for store naturoplevelser, biologioplevelser, geografioplevelser og huset giver mulighed for socialt samvær.

Priser:

Weekend (fredag - søndag)
ankomst kl. 15.00 - afrejse kl. 16.00
4000,00 kr.
Hverdage (mandag - torsdag)
1200,00 kr. pr. dag
Enkelt søn- og helligdag
2000,00 kr. pr. dag
Miljøafgift til vand, renovation mv.
125,00 kr. pr. dag (max 250,00 kr.)
Rengøring (obligatorisk)
750,00 kr.
Strømforbrug
3,50 kr. pr. kWh
Depositum
1350,00 kr.
Fri internet

Det vil fremgå af lejekontrakten hvad prisen på lejen bliver -excl. strømforbrug.

Lejebetingelser:
Depositum: Der sendes en lejekontrakt, denne underskives og returneres vedlagt depositum, senest 14 dage efter modtagelse.
Medbring: Dyne og pude eller sovepose, lagen (strækfrotte Iagen kan bruges) håndklæder, viskestykker, karklude, opvaskemiddel (ikke rengøringsmidler) toiletpapir, køkkenruller.

Opvarmning: Huset vil ved ankomst være opvarmet til ca. 20 grader.

Nøgleafhentning: Ring senest 3 dage før ankomst og aftal hvornår og hvor nøglen skal hentes.

Afrejse: Restbeløb afregnes -kontant. Ønsker man ikke at afregne ved afrejse skal det fulde beløb være overført før ankomst. Strøm afregnes altid ved afrejse, i den udleverede strømkuvert. (den udleveres sammen med nøglen).

Rengøring: Slutrengøring er obligatorisk og koster 750,00 kr. Der findes opgaver der ikke er med i slutrengøring. Disse opgaver skal udføres før afrejse. Vedlagt lejekontrakten modtager man en seddel over disse opgaver og ved underskrevet lejekontrakt er man bekendt med disse opgaver. Der ligger også en seddel over opgaverne i posen med nøgle og strømkuvert.

Afbud: Depositum er forfaldet, efter modtagelse af underskrevet lejekontrakt. Hvis afbuddet kommer senere end 2 måneder inden lejens start, forfalder det fulde beløb.

Kontakt:
Hvis du ønsker yderligere oplysninger, eller ønsker at reservere et lejemål, kontakt da venligst.

Tove Sohn
Sundevej 53
7884 Fur
tlf. 20533535
e-mail: tovesohn@overnatning-fur.dk