Gå til indhold
©  Foto:

Gimsinghoved Festival 2023

Udendørskoncert hos GIMSINGHOVED KUNST- OG KULTURCENTER med Søren Huss, Soleima og Dissing & Las.

UDENDØRSKONCERT - GIMSINGHOVED KUNST- OG KULTURCENTER

Søndag dag den 20. august 2023 kl. 13.00 (indgangen åbner kl. 12.00)
Sted: Parkscenen v/Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter, Gimsinghoved 1, 7600 Struer

Entré før 1. juni 2023: kr. 295
Entré efter 1. juni 2023: kr. 325
Billetsalget starter den 17. januar 2023 kl. 10.00 på ticketmaster.dk. Spørgsmål eller hjælp til billetsalg på 9785 1157.

Søren Huss | SOLO
Publikum gav Søren Huss en meget varm velkomst, da han i august 2022 annoncerede sit livecomeback. Ét døgn; længere tid gik der ikke før alle tre annoncerede koncerter i december var udsolgt. En overraskende, men smuk tilkendegivelse fra publikum oven på en indadvendt tid for den fynske sanger og sangskriver.  I september annoncerede Søren Huss yderligere 12 koncerter i foråret 2023, og herefter spiller han udvalgte festivaler i sommeren 2023.

Søren Huss er som altid undervejs med nye sange, så mon ikke der vil være lidt overraskelser på sætlisten til sommerens festivaler.

Soleima, som i efteråret 2022 var aktuel i DR’s Min Sang Til Danmark samt Toppen af Poppen, hvor hun tryllebandt deltagere og seere med sin særegne vokal og ærlige fortolkninger. Til februar 2023 udgiver hun sit første album på dansk kaldet ’Nationens Skrammer’ som hun tager med på landets festivaler til sommer.

Årets sidste festivalnavn er Dissing & Las
30 år med Dissing & Las.
Vi har mistet vores far. Arvsen er en sangskat, der skal leve videre. For 30 år siden tog Povl Dissing os med på den første sommerturné, der skulle blive startsskuddet på vores lange samarbejde. Povl var en speciel og inspirerende læremester, der på sin egen måde fremelskede og indgød til det personlige udtryk. Helt fra barns ben har han lært os sange. Sange han selv har fået fra sin mor, dem han selv har skrevet og dem der er kommet til ham. Det er en arv og en kæmpe gave vi gerne vil dele ud af. Til sommer og i efteråret fejrer vi 30 år “on the road” med at dykke ned i minderne og sangene.

 

 

Få mere inspiration her: