©  Foto:

Kajakophold med sælsafari på Tambohus Kro & Badehotel

Oplev Limfjordens smukke natur og sejlsafari med sæler på denne unikke pakketur.

Kajakophold med sælsafari

Få en unik og sælsom oplevelse på Limfjorden inkl. et skønt weekendophold på Tambohus Kro & Badehotel med 2 overnatninger. Her sørger Tambohus Kro & Badehotel for logi & mad i ægte badehotelsstemning, mens vores lokale mand, Steen Mogensen, tager jer med på eventyr i kajak på Limfjorden og går på opdagelse efter sæler.

Tag med på opdagelse efter sæler i kajak i Limfjorden sammen med Steen Mogensen fra ’Livet Ved Vandet – Thyholm’. Her ror I på den blikstille fjord, hvor kun lyden af bølgernes skvulp, der rammer kajakken kan høres. I det fjerne kan I spotte nogle sorte silhuetter, der hopper legelystigt rundt i vandet. Det er skyggerne af Limfjordens største rovdyr: Sælen. Nærmest lydløst ror vi tættere på sælerne og er I hurtige, fanger I et godt billede af sælerne med kameraet.

Efter denne fantastisk oplevelse på Limfjorden vender I tilbage til Tambohus Kro & Badehotel. Her har kokkene tryllet i køkkenet og tilberedt et solidt måltid mad - selvfølgelig lavet fra bunden og tilsat rigelige mængder kærlighed. Når aftensmaden er indtaget, kan I sætte jer ud på terrassen & nyde den lyserøde aftenhimmel spejle sig i fjorden, inden den står på en god nats søvn på værelset i autentisk badehotelsstemning.

 

I opholdet er der inkluderet:

  • 2 overnatninger i skovværelse eller kvistværelse
  • Morgenbuffet begge morgener
  • 2-retters middag begge aftener
  • Sælsafari i kajak med Steen Mogensen fra ’Livet Ved Vandet – Thyholm’
  • Madpakke & kildevand til kajakturen