©  Foto:

Lundø Strand Camping

En charmende og hyggelig lille trestjernet campingplads ved Lundø strand direkte ud til Limfjorden. 

Lundø Strand Camping

Lundø Strand Camping er en lille hyggelig familiecampingplads, beliggende mellem Skive fjord og Lovns Bredning, som giver flere af pladserne direkte udsigt over Limfjorden.

Udover Limfjorden i baghaven, så findes der også en stor legeplads på den børnevenlig badestrand, og en mindre legeplads oppe på pladsen. Lundø Strand Camping har også deres eget Mini Marked og restaurant. Samtidig vil du finde moderne servicebygning der indeholder baderum, familierum, puslerum og køkken. Alt dette danner de charmerende og hyggelige rammer for hele familien, hvor alle rigtig kan slappe af og nyde omgivelserne.

Der er mange gode muligheder for en udflugt, hvor der fra Lundø Stand Camping er muligheder for både cykel- og vandreture i den skønne natur på Lundø og Skiveegnen, her kan du også nyde fiskeri i fjorden. Derudover kan du besøge seværdighederne i nærområdet, hvor du f.eks. kan opleve middelalder borg Spøttrup Borg, Jesperhus Blomsterpark, Frilandsmuseet Hjerl Hede, Viborg Domkirke og mange flere.

Information 

For kontakt, åbningstider eller mere information om Lundø Strand Camping: Lundø Strand Camping