Gå til indhold
©  Foto:

Skovbad ved Limfjorden

Skovbad handler om at "bade" i vores sanser ude i den skønne natur. Det er næsten ren mindfullness, når vi laver stillevandring, sidder og har fokus på vores åndedræt og sanser, samt smager på det årstiderne har at byde på.

Du oplever naturen på en helt anden måde og samtidig stresser du af og kommer helt ned i gear. Du vil blive guidet gennem vandring og øvelser mm af naturterapeut og fysioterapeut Lisbeth Bundgaard.

Vi vil sætte ekstra fokus på og styrke de 5 sanser (syns-, føle-, lugte-, høre- og smagssans) på en måde som er naturlig for kroppen og som den kender instinktivt med det naturen byder os derude. Men vi skal også have gang i de kropslige sanser: balance- og muskel/led sansen via forskellige øvelser og det ujævne naturlige terræn i skov og ved fjord.


Vi skal ud at opleve forskellige steder, som nemlig byder på forskellige natur, historier og råvarer i løbet af årets forskellige måneder. Det er både muligt at komme ud det bakkede og unikke terræn ved moleret på Fur, ved skov og Strand i Eskov Strandpark, i bøgeskoven på ukendte veje i Eskjær, gå I Jeppe Aakjær’s fodspor i skov og på standen ved Jenle og opleve hvor vand og skov mødes ved Junget Strand. Alt sammen ved den skønne Limfjord.

Få mere inspiration her:

Destination Limfjorden © 2023
Danish