Gå til indhold
©  Foto:

Skovbad ved Limfjorden

Skovbad handler om at "bade" i vores sanser ude i den skønne natur. Det er næsten ren mindfullness, når vi laver stillevandring, sidder og har fokus på vores åndedræt og sanser, samt smager på det årstiderne har at byde på.

Skovbad ved Limfjorden

Du oplever naturen på en helt anden måde og samtidig stresser du af og kommer helt ned i gear. Du vil blive guidet gennem vandring og øvelser mm. af naturterapeut og fysioterapeut Lisbeth Bundgaard.

Vi vil sætte ekstra fokus på og styrke de 5 sanser (syns-, føle-, lugte-, høre- og smagssans) på en måde som er naturlig for kroppen og som den kender instinktivt med det naturen byder os derude. Men vi skal også have gang i de kropslige sanser: balance- og muskel/led sansen via forskellige øvelser og det ujævne naturlige terræn i skov og ved fjord.


Vi skal ud at opleve forskellige steder, som nemlig byder på varieret natur, historier og råvarer i løbet af årets mange måneder. Det er både muligt at komme ud det bakkede og unikke terræn ved moleret på Fur, ved skov og Strand i Eskov Strandpark, i bøgeskoven på ukendte veje i Eskjær, gå I Jeppe Aakjær’s fodspor i skov og på standen ved Jenle og opleve hvor vand og skov mødes ved Junget Strand og andre steder. Alt sammen ved den skønne Limfjord.

 

Book denne lokal fortælling

Dato: Lørdage kl. 10-12 i udvalgte weekender.
Sted: Mødestedet varierer
Information og booking: Naturlig Bevægelse - Terapeut Booking (easypractice.net)
Pris: Kr. 200.

 

Du kan tilkøbe en let og lækker frokost af lokale råvarer til kun 75 kr, som kan nydes efter skovbadet.

Få mere inspiration her: