Gå til indhold
©  Foto:

Skulpturlandsby Selde - Lokale Fortællinger

”Skulpturlandsby Selde – en platform for skulpturforsøg i det offentlige rum” er navnet på et enestående kunstprojekt i Selde, en landsby på Nordsalling nær færgen til Fur og kendt i kunstnerkredse i hele Danmark.

Skulpturlandsby Selde - en lokale fortælling

Siden 2013 har der hvert år været arrangeret kunstudstillinger af kurator, billedkunstner Marianne Jørgensen med kendte kunstnere fra hele landet, som har lavet samtidskunst i og til Selde.


Guidet rundvisning i Skulpturlandsby Selde, hvor omking 35 skulpturer er opstillet på offentligt tilgængelige steder. Skulpturerne er lavet år for år mellem 2013 og 2019. Rundturen går ad veje og stier ca. 2 km gennem landsbyen, hvor guiden fortæller om skulpturernes ”historier” og giver deltagerne ”nøgler” til at forstå samtidskunstens mange forskellige udtryk.

Følg også arbejdet i juni 2022 med 350 skolebørn fra Salling, som er med i et børne-kunst-projekt to uger i juni. (Instagram, Facebook, hjemmesiden)

Book denne lokal fortælling

Du kan booke denne fortælling ved at ringe på 21728772 /24443202. Hvis du vil vide mere om Skulpturlandsbyen Selde generelt, kan du læse mere på deres hjemmeside: Skulpturlandsby Selde