©  Foto:

Struer Håndbryg

Struer Håndbryg er et mikrobryggeri, der årligt producerer omkring 20.000 liter eksklusivt øl. Den første øl blev tappet i 2012, og siden da er der kommet mange flere øltyper til.

Struer Håndbryg

Struer Håndbryg holder til i Ringgade i Struer. Mikrobryggeriet blev startet i 2012 og har i dag en eksklusiv årlig produktion på ca. 20 000 liter øl i flasker. Nogle mærker produceres både i flasker på 0,5 liter og 0,75 liter, samt i fustager af 5 & 20 liter, der udlejes til fester sammen med fadølsanlæg.

Der brygges i dag øl i 7 varianter. Desuden brygges 3 forskellige årtidsbryg, der bliver lanceret ved events i egne lokaler, hvor der er mulighed for smagsprøver og hvor der selvfølgelig kan købes øl til at tage med hjem.

Struer Håndbrygs forskellige mærker af øl kan efterhånden købes hos flere supermarkeder og købmænd i Struer og omegn. Det serveres også i mange lokale restauranter og caféer.
Der kommer hele tiden nye forhandlere til.

Rundvisning

I bryggeriet afholdes der lejlighedsvis rundvisninger for firmaer og andre interesserede grupper, med foredrag om bryggemetoder. Der gives smagsprøver af de forskellige øltyper og køb af øl er muligt. Ønsker du at besøge bryggeriet og få en rundvisning og et foredrag, kan du se mere på Struer Håndbrygs hjemmeside.