Gå til indhold
©  Foto:

Togvognen – Perron 53

Ferielejlighed (beliggende Sundevej 53)

Nostalgi - med udsigt til solopgang over Limfjorden. 

Tag rejsekufferten frem og smut en tur til Fur. Bo i "togvognen" på første klasse. En ferielejlighed til 2 personer med eget bad og toilet og en lille the-køkken. Træk i nødbremsen og kom ned i tempo og nyd Fur - Danmarks skønneste Ø.

Nyd morgenkaffen på perron 53 (terrassen) med udsigt til solopgang over Limfjorden. Tag et brusebad i det fri og bliv frisk til dagens udfordringer.

HUSK at "løse billet" før afrejse, på 20533535.

Togvognen består af 2 vogne - en lille og en stor. Mellem vognene er der en vindfang, så man ikke skal ud, for at komme fra den ene til den anden.

I den store vogn er der to enkelt senge - spisebord med stole - TV - og en lille the-køkken. I the-køkkenet findes der køkkenvask med kold og varm vand, køleskab med en lille fryser, kaffemaskine, el-kedel, brødrister, håndmixer, æggekoger og en el-kogeblus med gryder og pander til. I den gamle skab er der pocelæn til 4 personer og hvad der ellers skal bruges i et køkken.

I den lille vogn er der bad med håndvask, WC, og bruser.

På perron 53 (terrassen) findes der havemøbler og gas-grill med kogeblus (grill indtages i vinterhalvåret). I togvognen findes der hynder til havemøblerne og tæpper til de kolde aftener. Desuden findes der en udvendig bruser, med varm og kold vand, så der er mulighed for en hurtig bad i det fri.  

Få mere inspiration her:

Destination Limfjorden © 2022
Danish