Gå til indhold
©  Foto:

Ture i glaskajak på Limfjorden - formiddagsture

Tag på opdagelse på en formiddagstur i glaskajak på Limfjorden

Som et af de eneste steder i Europa kan du hos VisionKayak i Skive ro i helt gennemsigtige kajakker, der fungerer som forvoksede vandkikkerter. Her får I en oplevelse både over og under overfladen, som små og store kan være med til.

Tag med på en formiddagstur, der altid starter kl. 10:00 på Marienlyst Strand i Skive, på Limfjordens klare vand. På disse ture får vi maksimalt udbytte af vandkikkerteffekten ned gennem de klare kajakker. Des mere lys, des nemmere er det nemlig at se ned i vandet under kajakken, så hvis I drømmer om rigtig at udforske og gå på opdagelse på fjordbunden, er det altså derfor denne tur, I skal vælge! Vi er tilbage inden frokost, så I kan benytte lejligheden til også at opleve en af Skives mange hyggelige restauranter og caféer. Her kan I nyde en dejlig solskinsdag og den svalende brise på fjorden eller opleve roen og den helt specielle stemning, der opstår på dagene, hvor himlen ruller en beskyttende dyne af skyer ud over os.

Du behøver ikke at have erfaring med at ro eller komme på vandet generelt for at tage med på turene. Kajakkerne er nemlig brede, stabile, åbne og lette at styre. I får en kort introduktion til glaskajakkerne og grundlæggende roteknik, inden vi går på vandet, hvor vi bliver tæt på kysten og følges ad hele vejen. Turene tager typisk 1,5-2 timer og foregår i et tempo, hvor alle kan være med. I hver kajak er der plads til to personer, så det er den perfekte mulighed for at få en oplevelse sammen med en, du har kær. Vi har selvfølgelig svømmeveste til jer, så alt, du skal gøre, er møde os på Marienlyst Strand i Skive i badetøj, tøj, der gerne må blive vådt eller regntøj; pagajerne tager nemlig lidt vand med ind, hver gang du tager et rotag. Det er muligt at købe drybags.

Der er et begrænset antal pladser på hver tur, så skynd dig at booke jeres sæder på www.visionkayak.com, hvor du også kan se videoer af udsigten ned i vandet fra kajakkerne, mere information om formiddagsturene samt de to andre turtyper: solnedgangs- og fuldmåneturene.

Pris for 1,5-2 timers tur inkl. kort introduktion på land:

200 kr./barn under 13 år

250 kr./voksen