Gå til indhold
©  Foto:

Ture i glaskajak på Limfjorden - solnedgangsture

Oplev solnedgangen fra vandet i glaskajak på Limfjorden

Som et af de eneste steder i Europa kan du hos VisionKayak i Skive ro i helt gennemsigtige kajakker, der fungerer som forvoksede vandkikkerter. Her får I en oplevelse både over og under overfladen, som små og store kan være med til.

Forestil dig hvordan det er at glide over Limfjordens vand, mens solnedgangens eksplosion af varme orange og gule nuancer mod vest toner frem på himlen over os, og de tottede kumulusskyer farves sart lyserød. Langsomt erstattes de gyldne farver af kølige, klare turkise og dybblå toner mod øst, og til sidst kan vi se de klareste stjerner tænde en efter en på himlen over os. Er vi heldige, at det er helt vindstille, så spejler fjordens blanke vand alt dette som et enormt spejl, og vi vil derfor få følelsen af at “ro på himlen”. Vi starter, mens det stadig er lyst, og I vil derfor også opleve at ro i en enorm vandkikkert med vindue til fjordens hemmelige liv på denne romantiske tur. Turenes starttidspunkt følger solnedgangen og varierer derfor fra tur til tur. Du kan finde tidspunktet for de enkelte ture på www.visionkayak.com

Du behøver ikke at have erfaring med at ro eller komme på vandet generelt for at tage med på turene. Kajakkerne er nemlig brede, stabile, åbne og lette at styre. I får en kort introduktion til glaskajakkerne og grundlæggende roteknik, inden vi går på vandet, hvor vi bliver tæt på kysten og følges ad hele vejen. Turene tager typisk 1,5-2 timer og foregår i et tempo, hvor alle kan være med. I hver kajak er der plads til to personer, så det er den perfekte mulighed for at få en oplevelse sammen med en, du har kær. Vi har selvfølgelig svømmeveste til jer, så alt, du skal gøre, er møde os på Marienlyst Strand i Skive i badetøj, tøj, der gerne må blive vådt eller regntøj; pagajerne tager nemlig lidt vand med ind, hver gang du tager et rotag. Det er muligt at købe drybags.

Der er et begrænset antal pladser på hver tur, så skynd dig at booke jeres sæder på www.visionkayak.com, hvor du også kan se videoer af udsigten ned i vandet fra kajakkerne, mere information om formiddagsturene samt de to andre turtyper: formiddags- og fuldmåneturene.

Pris for 1,5-2 timers tur inkl. kort introduktion på land:

200 kr./barn under 13 år

250 kr./voksen