©  Foto:

Turistinformation på Skive Bibliotek

Velkommen til Skive Bibliotek

På Skive Bibliotek kan du finde inspiration til din ferie i Sive og i Destination Limfjorden. Her finder du forskellige pjecer og brochurer, som bl.a. dækker Skiveegnen.

Der er ligeledes adgang til digital infoskærm, der giver dig svar på alt fra overnatning, spisesteder, kulturelle begivenheder og seværdigheder i Destination Limfjorden (Struer, Skive og Morsø Kommuner).

Der henvises desuden til:

www.destinationlimfjorden.dk

www.destinationlimfjorden.com

www.destinationlimfjorden.de

 

Bibliotekets facade


Derudover findes der mange andre muligheder på biblioteket. Du kan bl.a. deltage i forskellige arrangementer, bruge bibliotekets computere, låne bøger, film, musik mm., læse bøger, aviser eller tidsskrifter og se spændende udstillinger. 
 

Tag børnene med til en dag fyldt med sjov og læring.
På 1. sal finder du børnenes univers!
Hele etagen er indrettet med genbrug i fokus og lækre varme farver på væggene. Her er plads til leg og læring, forundring og fordybelse, fællesskaber og alenetid, og sidst men ikke mindst plads til forskelligheder.

Velkommen på Skive Bibliotek - her er noget for enhver smag.

Du finder os her:  
Skive Bibliotek, Østergade 25, 7800 Skive, tlf. 99157000
Åbningstider

Turistservice

Hvis du har brug for yderligere hjælp til information eller inspiration til din ferie, er du altid velkommen til at kontakte medarbejderne hos Destination Limfjorden der gerne besvarer spørgsmål.

Kontakt
Mail: info@destinationlimfjorden.dk
Tlf.: +45 70 60 59 32