Gå til indhold
©  Foto:

Vandrenålen

Vandrenålen

Hvad er Vandrenålen: Vandrenålen er et projekt som skal hjælpe de lokaler eller turister til at komme ud og opleve naturen der er lige udenfor døren

Hvad skal der til: Der bliver opsat 20 kasser med stempler i på udvalgte steder i kommunen. Disse kasser er mærket op på kort så man kan finde dem. Se mere under stempel kasser Ud over de faste 20 stk. vil der være en vandrekasse med et særstempel i som opstilles ved specielle steder, arrangementer m.m. Et stempelhæfte til at samle stemplerne i, vil kunne købes på udvalgte salgs steder fordelt over hele kommunen.

Hvor er stempelkasserne placeret: I første omgang er de fordelt over hele Struer Kommune og man kan downloade et kort med placeringerne.

Hvad får jeg ud af at samle stemplerne: Udover at du kommer ud i naturen og får en masse frisk luft, ja så kan man også få et Vandrenålemblem som bevis for at man har været på stempeljagt. Dette findes i Bronze, Sølv og Guld og kan fås alt efter hvor mange stempler man har samlet.

Spilleregler

Hvordan virker det?

Det første du skal gøre er at købe et Stempelhæfte i et af de mange slagssteder der er. Se oversigt her. Stempelhæftet bliver udstedt i dit navn og kan ikke overdrages til andre. I stempelhæftet samler du de forskellige stempler for at opnå die forskellige niveauer.

Stempelstederne: De 20 stempelkasser kan du finde på både kulturelle, geologiske og interessante udkigspunkter. Stemplet kan du finde i de karetariske røde kasser som du hurtig vil kunne genkende på deres udseende.

Placeringen vil du finde i hæftet eller her på hjemmesiden.

Skulle der mod forventning mangle et stempel eller stemplet være i stykker, så skal der blot notere det unikke nummer der er skrevet på indersiden af kassen. Dette vil også blive accepteret som stempel.

Vandrenålen

Når du har opnået de forskellige niveauer (bronze & sølv) kan der købes en vandrenål, så man kan vise andre at man har opnået de forskellige niveauer.