Fur Bryghus

Kom med til Madmarked i Skive

Foto: Jacob Pedersen

Destination Limfjorden vil gerne invitere dig og din virksomhed til at blive en del af det ”Madmarked”, som vi afvikler i forbindelse med Skivemødet og Madmødet. Madmarkedet finder sted på Strandtangen i Skive, lørdag den 25. maj kl.09.00 -16.00.

I Destination Limfjorden er der rigtig mange dygtige fødevareaktører og specialforretninger og dem vil vi gerne skabe mere opmærksomhed omkring.
Derfor har vi grebet muligheden for at skabe et forum og en oplevelsesmulighed omkring dette i forbindelse med Skivemødet og Madmødet.

Sidste år tiltrak Skivemødet alene knap 10.000 besøgende, og med to så store begivenheder forventes der et endnu højere besøgstal i år.

Vi opsætter et 12x18 meter telt med udsigt over fjorden lige ved siden af ”Skivemødet teltet”. Her har du mulighed for at eksponere og sælge dine produkter og råvarer i tidsrummet kl. 9.00-16.00.

Teltet bliver kaldt for ”Madmarked” og vil blive markedsført på tværs af Skivemødet, Madmødet og Destination Limfjordens markedsføringskanaler.

Vi sørger for markedsføring, mennesker på pladsen og helt lavpraktisk tilbyder vi dig en stand (Du får et bord med størrelsen L:220 x B:67 x H:78 cm), strøm og en kande kaffe, så du kan fokusere på at præsentere dine varer, evt. med smagsprøver, fortælle om din virksomhed og sælge dine produkter.

Har du så mange skønne produkter at ét bord ikke nok, har du mulighed for at tilkøbe et bord.

 

Prisen for at få en stand er 300 kr. eks. moms og tilmelding kan ske indtil den 13. maj via linket nedenfor.

Tilkøb af et ekstra bord koster kr. 300,00 eks. moms.

 

Lidt om lørdagens program

Pladsen åbner kl.08.30 med gratis morgenmad til de første 200 – så der vil være mennesker på pladsen fra start.

Derefter er der frem til kl.16.00 forskellige samtaler i Skivemødet-teltet med et hav af kendte mennesker. Her kan bl.a. nævnes Mads og A-holdet, som sidste år trak tusindvis af mennesker ned på pladsen allerede fra tidlig morgen. I år kommer Søren Rasted, Simon Juul og Martin Kanstrup også til at være på programmet.

Til børnefamilierne vil der være Onkel Reje show og et kæmpe telt med gratis hoppeborge.

Restaurant gastronomi

BOOK EN STAND PÅ MADMARKEDET

Du som virksomhed kan booke et bord her

Logo, DK Erhvervsfremmebestyrelse

Foto:Destination Limfjorden