Gå til indhold
Teamwork, samarbejde

Bliv partner

Foto: Destination Limfjorden

Bliv en del af fællesskabet - Sammen er vi stærkest!

Som partner hos os, bidrager du ikke blot til den fælles markedsføring og udvikling af vores destination, men du får også en masse konkrete fordele.

Destination Limfjorden arbejder målrettet på at synliggøre og udvikle destinationens virksomheder og oplevelser, og vores ambitioner er høje. Men vi kan ikke lykkes alene og har brug for dig! Jo flere turismevirksomheder, der bliver partner i Destination Limfjorden, jo stærkere står vi, og jo bredere når vi ud, så vi kan tiltrække flere turister. Sammen er vi stærkest! 

Uanset om du er en stor eller lille virksomhed, så arbejder vi for dig. Som partner hos os, bidrager du ikke blot til den fælles markedsføring og udvikling af vores destination, men du får også en masse konkrete fordele. 

Bliv partner via linket nedenfor

Klik på billedet nedenfor og udfyld skemaet. Her skal du bl.a. vælge det partnerskab der passer bedst til dig og din virksomhed. Du kan læse mere om de enkelte partnerskaber på siden her.

Når du opretter et partnerskab, accepterer du samtidig vores handelsbetingelser.

Spørgsmål? Vi tager gerne en snak med dig før du vælger

Er du i tvivl om hvilket partnerskab du skal vælge, så udfyld formularen via linket nedenfor og vi ringer til dig hurtigst muligt til en uformel snak. Du er også velkommen til at kontakte os med det samme på 7060 5932.

Tanja Bonde, Destination Limfjorden

Udviklingskonsulent

tabo@destinationlimfjorden.dk

Mobil:+45 3025 2630

Ole Kragelund, Destination Limfjorden

Udviklingskonsulent

ok@destinationlimfjorden.dk

Mobil:+45 6168 9641

Få mere inspiration her: