partnerskab

Bliv partner

Foto: Destination Limfjorden

Bliv en del af fællesskabet - Sammen er vi stærkest!

Som partner hos os, bidrager du ikke blot til den fælles markedsføring og udvikling af vores destination, men du får også en masse konkrete fordele.

Destination Limfjorden arbejder målrettet på at synliggøre og udvikle destinationens virksomheder og oplevelser, og vores ambitioner er høje. Men vi kan ikke lykkes alene og har brug for dig! Jo flere turismevirksomheder, der bliver partner i Destination Limfjorden, jo stærkere står vi, og jo bredere når vi ud, så vi kan tiltrække flere turister. Sammen er vi stærkest! 

Uanset om du er en stor eller lille virksomhed, så arbejder vi for dig. Som partner hos os, bidrager du ikke blot til den fælles markedsføring og udvikling af vores destination, men du får også en masse konkrete fordele. 

Anette, Event4U

Foto:Anette, Event4U

"Vores samarbejde med Destination Limfjorden er ikke jo kun til stor glæde og gavn for Event4U, men for hele Nordmors. Medarbejdernes altid positive, dedikerede og professionelle tilgang til spørgsmål og udfordringer er en gave til hele Limfjordslandet."

Anette Stagstrup, Kunstner og Værtinde - Event4U

Per Kristensen, Fur Bryghus

Foto:Per Kristensen, Fur Bryghus

Vi nyder godt af samarbejdet med Destination Limfjorden. Den overordnede koordinering af aktiviteterne er en fordel, og med til at give erhvervet større synlighed.

Vi glæder os til den fortsatte udvikling, og ser frem til aktuelle tiltag på det område.

Per Kristensen, Fur Bryghus

Silvia og Ole – Brænderiet Limfjorden

Foto:Silvia og Ole – Brænderiet Limfjorden

Vi har været medlem siden Destination Limfjordens start og oplever et utroligt godt samarbejde - har blandt andet i år fået produceret en professionel og spændende film om vores virksomhed Brænderiet Limfjorden.

Silvia og Ole – Brænderiet Limfjorden

Spørgsmål? Tag en snak med os før du vælger

Er du i tvivl om hvilket partnerskab du skal vælge, så udfyld formularen via linket nedenfor og vi ringer til dig hurtigst muligt til en uformel snak. Du er også velkommen til at kontakte os med det samme på 7060 5932.

Tanja Bonde, Destination Limfjorden

Manager – Netværk og Partnerskaber

tabo@destinationlimfjorden.dk

Bliv partner via linket nedenfor

Du kan starte dit partnerskab ved at klikke på billedet nedenfor og udfylde skemaet. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til os, for at melde dig ind som partner.

Når du opretter et partnerskab, accepterer du samtidig vores handelsbetingelser.