Østersfinale

Workshop - 'Smag på Mors'

Foto: Per Bille

Kom og vær med når Destination Limfjorden og Regional Madkultur Thy Mors inviterer til workshop om udviklingen af smagsoplevelser på Mors, mandag den 27. november kl. 9.00 – 11.30.

Vi har i samarbejde fået 95.000 kr. fra Morsø Kommunes udviklingspulje til udvikling af turismen på Mors med overskriften Smag på Mors.

Omdrejningspunktet vil være lokale fødevare og producenter, men vi ønsker at kombinere dem med andre oplevelser og events. Outputtet bliver 10 salgbare oplevelsessammenhænge.

Derfor har vi brug for din hjælp til at udvikle de rigtige oplevelser og komme med de ideer, vi ikke selv ser.

 

Program

  • Kort velkomst ved Tanja Bonde, Destination Limfjorden’
  • Kaffe/the og morgenbrød af lokale råvarer bagt af eleverne på Nordic Food College.
  • Borgmester Hans Ejner Berthelsen indleder mødet: Mors som fødevaremekka.
  • Tanja Bonde præsenterer ”Smag på Mors”
  • Oplæg til Workshop v/ Anette Jensen, Regional Madkultur
  • Der arbejdes i grupper med ideer, tanker og input til Gastroturismen på Mors.
  • Opsamling og den videre proces. v/ Tanja og Anette
Steenbergs Hotel, middag

Foto:Destination Limfjorden

GrønThy

Foto:GrønThy

Praktisk info

 

Tidspunkt

Mandag den 27. november kl. 9.00 – 11.30.

Pris

Gratis

Tilmelding

Tilmeld dig via linket her: TILMELDING

Sted

EUC Nordvest, Mosegårdsvej 10, 7900 Nykøbing Mors

Tanja Bonde, Destination Limfjorden
Vil du vide mere, så kontakt mig

Manager – Netværk og Partnerskaber

tabo@destinationlimfjorden.dk