Deltag i vores Gastronomiske Bustur, 6. okt 2023

En Smagsrejse gennem Limfjorden

15.9.2023
Forfatter: Maja Overgaard Jordal
Foto: Tanja Bonde

- Destination Limfjorden præsenterer en eksklusiv gastronomisk oplevelse.

Destination Limfjorden er stolte af at præsentere en uforglemmelig gastronomisk oplevelse, der vil tage gæsterne med på en enestående rejse gennem Limfjorden og dens omgivelser. Denne spektakulære begivenhed, støttet af Bizzup og Danmarkserhvervsfremmebestyrelse, inviterer dig til en dag fyldt med kulinariske mesterværker fra egnens absolut bedste restauranter.

Fredag den 6. oktober 2023 vil gæsterne blive forkælet med en eksklusiv 3-retters menu, der spises på tre forskellige lokationer i Limfjordens maleriske omgivelser. Destination Limfjorden har tænkt på alt og sørger endda for transporten mellem restauranterne, så gæsterne kan slappe af og nyde aftenen uden bekymringer.

”Dette arrangement er en genfortolkning af de velkendte begreber som Pub Crawl og Running Diner, men med et unikt fokus på Limfjorden og de lokale råvarer, der gør området så unikt. Det er en aften, hvor smagen af Limfjorden, historien og passionen for madlavning mødes og skaber en uforglemmelig oplevelse,” fortæller Tanja Bonde, Udviklingskonsulent hos Destination Limfjorden.

Efter den overvældende succes med et lignende arrangement tidligere på året, hvor billetterne blev revet væk, er interessen for denne begivenhed allerede stor. Der er forventning om, at billetterne vil blive udsolgt hurtigt, så det er vigtigt at sikre din plads i god tid.

 

Detaljer om arrangementet

  • Dato: Fredag den 6. oktober 2023
  • Tid: 17:30             
  • Startersted: Glyngøre Shellfish, Danish Oysterbar, Kassehusvej 5, 7870 Roslev
  • Menu: En eksklusiv 3-retters menu fra egnens bedste restauranter.
  • Transport: Inkluderet i billetprisen.                            

 

Dette er en enestående mulighed for at opleve Limfjorden på en helt ny måde, samtidig med at du forkæles med kulinariske lækkerier fra de bedste restauranter i området. Du kan læse mere og købe billetter ved at klikke på billedet nedenfor.

Tanja Bonde, Destination Limfjorden
For mere information

Manager – Netværk og Partnerskaber

tabo@destinationlimfjorden.dk