Ferie for alle 2022

Stor interesse for Limfjordslandet ved Ferie for Alle

2.3.2022
Foto: Destination Limfjorden

Destination Limfjorden var sammen med flere aktører fra Limfjordsområdet til Ferie for Alle messen i Herning fra den 25. til 27. februar. Ferie for Alle er Skandinaviens største feriemesse og var besøgt af over 41.000. Her blev der også udvist stor interesse i Limfjordslandet.

Ferie for Alle messen i Herning er det første fysiske fælles initiativ på tværs af kommunegrænserne siden destinations opstart. Derfor stod Destination Limfjorden sammen med VisitMors, Danmarks Skaldyrshovedstad, Struer Lydens by og en masse passioneret lokale aktører fra Fur. Flere af aktørerne har tidligere deltaget i messen, så formålet var at vise vi stod sammen som destination og vise hvor mange gode oplevelser der findes i det vestjyske kombineret med helt fantastik natur.

Destinationsdirektøren for Destination Limfjorden Kristina L. Schjøtt fortæller. ”Det har været så fantastik at være ude og lave noget på tværs af kommunerne med vores aktører og vise vi står sammen som destination. Her var det tydeligt at mærke sammenholdte gennem hele messen og det er gået over alle forventninger. Der kom også hele tiden masser af besøgende forbi vores stand, som var rigtig interesseret i vores området og hvad det havde at tilbyde.”

Det er tydeligt at mærke, at der stadig er en stigende interesse i at holde ferie i Danmark selvom grænserne åbner sig. Her kan Limfjordslandet også noget helt særligt, når det kommer til outdoor aktiviteter og smagsoplevelser, som er trends der er vokset blandt danskerne de seneste år. Derfor ligger Limfjordslandet også bare og venter på at blive opdaget, da der findes masser af skjule skatte i Limfjordens området, så bare venter på at bliver udforske.   

”Både fredag og lørdag var Danmarks Skaldyrshovedstad og Østerskongen forbi Destination Limfjordens stand, hvor de åbnede og servererede friske østers. På VisitMors stand var der skaldyrssmagsprøver. Så der blev vist en bred skaldyrs- og østersfortælling. Nogen var også lidt skeptiske omkring det med at skulle spise østers og man virkelig selv kunne hente dem direkte for Limfjorden. Det var ikke kun livet i vandet der fik store opmærksomhed. Fur Museum havde nemlig og så tage nogle dinosaurer med, som børnene synes var super seje og her måtte de også rører ved deres tænder, mens forældrene kunne smage øl fra Fur Bryghus og snakke med de lokale aktører fra Fur.” Fortæller Destinationsdirektør, Kristina L. Schjøtt.

Ferie for Alle messen i Herning har altid været velbesøgte af rejselystne dansker fra hele landet. Messen er nemlig et oplagt sted af få inspiration til rejser og oplevelser i både ind- og udlandet. Selvom messen var lukket ned sidste år på grund af corona, var der stadig stor opbakning blandt udstiller og ikke mindst dansker der ønskede at besøge messen.

Eftersom en stor del af turismebranchen er samlet til messen, bliver den også brugt til at netværke med danske turoperatører. I de seneste år er flere danske turoperatører også begyndt at udvikle på deres produkter, hvor Danmark også er et markedet der laves flere, turer i, eftersom der har mange fantastiske steder i Danmark

For nærmere information