Gå til indhold
Møde

Aktuelle arrangementer

Foto: Destination Limfjorden

Sæt et stort kryds i kalenderen på følgende datoer og vær med til at styrke og fremtidskalibrere din forretning via forskellige workshops og projekter, som Destination Limfjorden afholder for turisterhvervet i Limfjordslandet.

Energikrisen kommer

Den 12. oktober kl. 16.00-17.30

(For virksomheder i Struer Kommune)

Her kan du få viden om baggrunden for den nuværende energikrise og høre indlæg om hjælp og vejledning til håndtering af de udfordringer energikrisen bringer med sig.

Fyraftensmødet er arrangeret af Struer kommune, Struer Erhvervsforening, Erhvervshus Midtjylland og BusinessPark Struer. Arrangementet er gratis for alle virksomheder i Struer kommune.

Læs mere og tilmeld dig her.
 

 

Workshop i Fundraising

Den 13. og 27. oktober 2022 kl. 12.30-16.30

Private og offentlige fonde uddeler hvert år milliarder af kroner, men hvordan bliver du inviteret med til festen? 

Måske har du overvejet at lave et vandre-event, installere solceller, få et digitalt bookingsystem eller noget helt andet.

Destination Limfjorden afholder dette kursus, hvor du får en hurtig introduktion og praktisk viden til, hvordan du finder det rette match mellem din idé eller projekt og fondsmidlerne.  

På to eftermiddage får du viden om: 

 • Fondslandskabet i Danmark og et overblik over hvad du skal gå efter 
 • Hvordan du finder den rigtige fond til dig?
 • Hvordan kommer du fra ide til en ansøgning?
 • Hvordan du laver den gode ansøgning?


Det kan du, når du har deltaget de to dage: 

 • Skrive en ansøgning
 • Udarbejde et budget 
 • Finde de relevante fonde

Begge undervisningsdage vil bestå af en blanding af oplæg fra underviseren, med konkrete eksempler, gruppe- og individuelle øvelser og indspark fra deltagerne, suppleret med oplæg fra fonde og fondsansøgere.
 

Se hele programmet og tilmeld dig her: Workshop i FUNDRAISING

Workshoppen er en del af programmet ”SOS Limfjord”, som er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelses decentrale erhvervsfremmemidler. Workshoppen er lavet i samarbejde med Business Skive og Morsø Erhvervsråd.

 

_________

 

Kokkekursus med Theis Brydegaard

Den 24. oktober 2022 kl 17.00 - 22.00

Til dette kokkekursus får vi besøg af en helt særlig kapacitet. Nemlig kokken Theis Brydegaard, der er udviklingskok på restauranten Alchemist i København, der har intet mindre end to Michelinstjerner.

Han er kendt fra Go Morgen Danmark, hvor han giver danskerne ideer til nye måder at lave mad på. Temaet for denne aften er da også “det innovative køkken”, som Theis er kendt for. Han elsker at udvikle nye retter.

Denne aften vil han fortælle om det, han brænder for; bæredygtig, velsmagende mad og måltidet hvor råvaren har hovedrollen og er den største del af fortællingen. Theis vil også gerne debattere den grønne omstilling med deltagerne.

Undervejs vil han fortælle om sin egen rejse i restaurationsverdenen og om Alchemist og hans arbejde som udviklingskok der.

Menuen vil kredse om de lokale råvarer, østers, lammetunger, efterårsgrøntsager og du vil få tips og ideer til retter, du selv kan lave.

Der er max. 15 kursuspladser, og det er først til mølle.

Læs mere og tilmeld dig her: https://regionalmadkultur.nemtilmeld.dk/65/

Kurset er en del af programmet ”SOS Limfjord”, som er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelses decentrale erhvervsfremmemidler. Workshoppen er lavet i samarbejde med Regional Madkultur Thy-Mors.

 

_________

 

Grønne indsigter og bedre bundlinje gennem grøn praksis (1 af 5)

31/10-22: Kl. 14.00 - 17.00: Kickoff hos Limfjordens Hus i Glyngøre.

Oplever du stigende energipriser og øget fokus fra omverden på bæredygtighed?

Så er ”Bedre bundlinje gennem grøn praksis” relevant for dig. Her får du hjælp og inspiration til at komme i gang med bæredygtighed og til at reducere din virksomheds omkostninger. Arrangementet er det første af fem grønne arrangementer, som gennemføres inden vinteren for alvor sætter ind.

Vilkårene for at drive en sund forretning er de seneste måneder blevet vanskeligere på grund af stigende energipriser, inflation og generel usikkerhed. Samtidig er samfundets og forbrugernes fokus på bæredygtige løsninger øget i de senere år. Derfor har Destination Limfjorden tilrettelagt fem arrangementer med et særligt fokus på at understøtte besparelser og effektiviseringer af virksomhedens ressourceforbrug, og at give inspiration til at formidle jeres grønne tiltag og budskaber til gæsterne, så gæsterne kan opdage jeres grønne tiltag og belønne jer for det.

Denne dag får du bl.a. inspiration og viden om, hvordan du kan reducere jeres energiforbrug, og hvad de grønne forbrugere efterspørger. Vi får besøg af Jesper Bilstrup fra EnergiConsult og Henriette Mølgaard Hansen fra Dansk Kyst- og Naturturisme, som vil dele ud af deres viden og erfaringer. Som afslutning på mødet får du også Limfjordens Hus´ bud på en klimavenlig ret, som vi smager på.

Se mere og tilmeld dig her.

Har du spørgsmål, eller vil du allerede nu booke et Individuelt opstartsmøde og grøn screening, så tag fat i Bæredygtighedskonsulent Bo Immersen på 5194 8802 eller bbim@destinationlimfjorden.dk.

 

 

Bedre bundlinje gennem grøn praksis (2 af 5)

Den 7/11-22 kl. 9.30 - 16.00: Virksomhedsbesøg - Kom med bag kulisserne hos Sinatur Skarrildhus og Marius P. 

Vi kommer til at lære af de nogle af de bedste, når vi besøger Nordens første B Corp certificerede hotelkæde og taler med direktør for Sinatur Skarrildhus Kirsten Secher Villumsen. Efter en klimavenlig frokost besøger vi en af Danmarks førende miljøvirksomheder Marius Pedersen, der er eksperter i at håndtere affald. Miljøkonsulent Bjarke Brogren viser rundt, og fortæller hvordan I kan overholde kravene i den reviderede affaldsbekendtgørelse, som stiller nye krav til sortering af affald.

De to virksomhedsbesøg vil give dig indblik i:

 • Hvordan en af Danmarks mest miljøvenlige hoteller griber arbejdet an med løbende at forbedre deres miljøaftryk
 • Konkrete aktiviteter, der kan kickstarte din virksomheds bæredygtige rejse
 • Hvad de nye lovkrav om affaldssortering betyder for din virksomhed.
 • En af markedets affaldsløsninger, som gør jeres affaldshåndtering nem og som kan levere data om jeres affald.
 • Hvad der sker med jeres affald, efter at transportøren har afhentet det hos jer.

Se mere og tilmeld dig her.

 

Bedre bundlinje gennem grøn praksis (3 af 5)

Den 10/11-22 kl. 8.15 - 9.15: Reducer madspild og spar penge - Webinar. 

Første skridt mod mindre madspild er at få et overblik over omfanget. Sammen med eSmiley inviterer Destination Limfjorden til et kort webinarden 10/11-22 kl. 8.15 - 9.15, hvor du bliver introduceret til, hvordan du nemt får tal på dit madspild, og dermed et godt overblik til at kunne nedbringe dit madspild med op til 50 %.

Det får du med dig hjem:

Madspildswebinaret vil give dig:

-          Indsigt i ressource optimering i kroner, CO2 og arbejdstid

-          Indsigt i potentielt løft af kompetencer inden for madfaglig udvikling og kulinarisk kreativitet

-          Indsigt i virksomhedsbranding ift. klima og bæredygtighed

Se mere og tilmeld dig her.
 

 

Bedre bundlinje gennem grøn praksis (4 af 5)

Den 15/11-22 kl. 8.15 - 9.15: Få økonomisk støtte til grøn omstilling - Webinar. 

Kender du mulighederne for at ekstern støtte til dine grønne projekter? Måske overvejer du at installere solceller, skifte naturgasfyret ud med en varmepumpe eller at få hjælp af en konsulent til at få et miljømærke eller noget helt andet. Hvad kan man søge til og hvordan gør man?

Brug en time på at blive klog på dine muligheder i selskab med Kristina Zacho fra Erhvervshus Nordjylland. Kristina vil fortælle om hvad kan man søge til og hvor, ligesom hun vil fortælle om opmærksomhedspunkter og faldgruber.

Se mere og tilmeld dig her
 

   

  Bedre bundlinje gennem grøn praksis (5 af 5)

  Den 21/11-22:  kl. 15.00 - 16.00: Webinar med fokus på certificeringer og greenwashing. 

  Har du overvejet at blive certificeret eller miljømærket, og er du i tvivl om, hvordan det foregår og hvad fordelene og ulemperne er? Så brug en time på at blive klogere på, hvad dit næste skridt skal være.

  Du får et overblik over de gængse miljømærker og certificeringer, der benyttes i turismen i Danmark, og vi dykker ned i en af dem, for at tydeliggøre, hvad man skal opfylde, og hvordan man kommer i mål med processen. Vi kommer også til at berøre Greenwashing, og hvordan du kan kommunikere jeres grønne tiltag uden at komme i fedtefadet.

  Se mere og tilmeld dig her.

   

   

  Arrangementerne er støttet af

  Få mere inspiration her:

  Destination Limfjorden © 2022
  Danish