Webinar

Webinar: Hjælpepakker til turismeerhvervet

Foto: Jacqueline Kelly

Som turismevirksomheder står I i en svær tid. Corona har lukket store dele af branchen ned. Mange er nødt til at holde lukket og aflysningerne vælter ind. Men der er i denne svære tid muligheder for gratis hjælp og sparring til dig og din virksomhed i Erhvervsfremmesystemet. Se mere her. 

Hvis du gerne vil vide mere om regeringens hjælpepakker og få tilbud om gratis hjælp og sparring i erhvervsfremmesystemet, så læs videre. Nogle af hjælpepakkerne rulles ud via Erhvervsstyrelsen og andre fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, og det er netop disse hjælpepakker, vi på mødet vil sætte fokus på, introducere jer for og klæde jer på til at komme videre med. Samtidig vil I høre mere om tilbuddene i regi af Early Warning og om Erhvervsfremmesystemets hjælpemuligheder.

Deltag i Erhvervshus Midtjyllands webinar særligt målrettet turismevirksomheder på:

Onsdag den 01.04 kl. 13.00-14.00.

Modulet finder sted via Skype. Rent praktisk, så bliver det således at, hvis du ønsker at deltage, så tilmelder du dig her via MEAs nemtilmelding: https://erhvervshusmidtjyl.nemtilmeld.dk/5/.
Du vil så modtage en invitation med et link til et Skypemøde. Tilbuddet gælder alle uanset hvilken region/kommune din virksomhed er placeret i.

Der sendes skypelink på dagen.

Deadline for tilmelding er senest tirsdag den 31.03 kl. 21.00.

https://erhvervshusmidtjyl.nemtilmeld.dk/5/