Betingelser

Konkurrencebetingelser

Generelle regler:

 

Det er gratis at deltage i Destination Limfjordens konkurrencer, medmindre andet er tilkendegivet, og det er kun muligt at deltage én gang.

Nedenstående vilkår gælder for alle konkurrencer afholdt af Destination Limfjorden, medmindre andre vilkår fremgår i den pågældende tekst vedrørende konkurrencen.

 

Hvis vinderen ikke reagerer på vores henvendelse inden for 14 dage efter, at denne er udtrukket, forbeholder Destination Limfjorden sig retten til at trække en ny vinder, som vil få tildelt gevinsten.

Ved deltagelse i konkurrencer gives der tilladelse til, at Destination Limfjorden må kontakte vinderen/vinderne direkte på mail, for aftale af afhentning af gevinst.

 

 

Udtrækning af vindere:

Destination Limfjorden vil udvælge én (eller flere alt efter konkurrencen) vinder(e) blandt alle, som har deltaget ved at tilmelde sig nyhedsbrevet. Vinderen udtrækkes 3 juli 2023, og vil blive underrettet på mail.

 

 

Præmier:

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller andre produkter. Destination Limfjorden påtager sig intet ansvar for skader på personer og/eller ejendom som følge af forkert brug af produktet, uagtsomhed eller andet. Destination Limfjorden forbeholder sig retten til at udskifte præmien til et andet produkt med samme værdi eller højere i tilfælde af problemer med levering eller lignende af den annoncerede præmie.

 

 

Brug af personoplysninger:

Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og e-mail. De oplysninger, som afgives i forbindelse med konkurrencen, vil alene være tilgængelige for Destination Limfjorden, som er leverandør af konkurrencen. Alle personlige data, som overdrages ved tilmeldingen af nyhedsbrevet, opbevares under sikre forhold, og deles ikke med tredjepart.

Udbyder af konkurrencen er:

Destination Limfjorden

Holgersgade 1

7900 nykøbing Mors