©  Foto:

Ausumgaard v. Maria og Kristian Lundgaard Karlshøj

På et højdedrag ved hovedvejen mellem Struer og Holstebro ligger herregården Ausumgaard, som drives som et moderne, økologisk landbrug, hvor der bl.a. laves særlige Ausumgaardgrise og stenkværnet mel fra egne marker.

Ausumgaard v. Maria og Kristian Lundgaard Karlshøj

Alle er velkomne til at besøge Ausumgaardgrise på adressen Villemoesvej 10, 7560 Hjerm. Her lever de en stor del af deres liv i en frugtlund, hvor de har højt til himlen, skygge fra træerne og masser af jord, rødder og nedfaldsfrugt, som de kan hygge sig med. Når grisene bliver ca. 18 uger gamle bliver de flyttet i en stald med masser af plads, dybstrøelse og adgang til udearealer.

I vores lille butik ved hovedvejen sælger vi både vores eget kød fra velfærdsgrise, samt grøntsager og mel, men også andre lokale specialiteter, såsom fisk, oksekød, kolonial og så videre.

Du kan møde os på vores Facebookside, eller besøge os til vores årlige arrangementer, hvor gården er åben for besøgende.

Du kan møde os på vores Facebookside, eller besøge os til vores årlige arrangementer, hvor gården er åben for besøgende.

Information: 

For kontakt, åbningstider eller mere information om Ausumgaard: Ausumgaard