©  Foto:

Cykeludlejning Hotel Strandtangen

Cykeludlejning Hotel Strandtangen

På en cykel får du rig mulighed for at udforske og opleve det smukke landskab som Skiveegnen byder på.
Her er masser af frisk luft og tid til at nyde landskabets former og farver - dét er cykelferie, og det er for alle aldre! Skiveegnen byder på kilometervis af gode cykelstier og afmærkede ruter, så der er ingen undskyldning for ikke at hoppe på cyklen og køre ud i det blå - for alting opleves bedre fra en cykelsadel!

Hotel Strandtangen vil gerne hjælpe deres gæster med at opleve denne glæde og derfor kan du leje en cykel hos dem til en eller flere dage.

Hotel Strangtangen har samlet foldere og andre relevante publikationer, der kan inspirere og hjælpe dig i planlægningen af din næste cykelferie.

Som lidt inspiration til din cykelferie prøv da Skiveegnens Oplevelsesruter - tre cykelruter, der udgår fra og ender i Skive by. Ruterne har forskellige temaer og længder, så der er god mulighed for at finde ruten, der matcher dit ønske og behov. Nyd turene med besøg hos nogle af egnens mange attraktioner.

 

Information:

For kontakt, åbningstider eller mere information om Hotel Strandtangen og deres cykel udlejnings muligheder: Hotel Strandtangen