Gå til indhold
©  Foto:

Dansk Skaldyrcenter

Dansk Skaldyrcenter er en del af DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer på DTU, Danmarks Tekniske Universitet. DTU Aqua forsker, rådgiver og uddanner inden for bæredygtig udnyttelse af levende ressourcer i hav og ferskvand, akvatiske organismers biologi samt økosystemers udvikling og forvaltning.

Dansk Skaldyrcenter arbejder med alle aspekter af produktion i de kystnære farvande, men med særlig fokus på skaldyr: forskning, udvikling, nye metoder, formidling og produktion.

Det er en helt uomgængelig opgave for Dansk Skaldyrcenter at oplyse, formidle og underholde – om skaldyrenes liv og samliv, om udklækning og produktion, om deres trivsel og betydning i Limfjordens økosystem. Og ikke mindst: at give publikum udfordrende og spændende skaldyrsoplevelser – i klækkerierne, på de flydende anlæg, i waders langs stranden og med kok og kogebog i køkkenet.

Se de allerede planlagte spændende arrangementer som skal bookes gennem Morsø Turistbureau/Visitmors - Se og book arrangement

 

Grøn rejse med bus og tog i hele Nordjylland

Det er nemt at komme rundt i Nordjylland med offentlig transport. Planlæg din rejse med bus, tog og Plustur på rejseplanen.dk

Få mere inspiration her: