©  Foto:

DAT - Danish Air Transport

DAT er et dansk flyselskab grundlagt i 1989. Vi flyver både fast ruteflyvning, passagercharter og fragtopgaver. Lige fra starten har vi arbejdet passioneret på at levere flyvning med en meget høj driftsikkerhed, personlig service og den nødvendige fleksibilitet, når det kræves. Sagt på en anden måde: vi flyver til tiden og holder vores aftaler. 

I DAT’s hovedsæde, og på vores destinationer, sørger en stab af DAT ansatte for, at det hele fungerer optimalt. Lige fra tankning, sikkerhedsprocedurer, catering ombord, rengøring, personalets flyvetid, teknik, flyveplaner, aftaler med lufthavne og meget, meget mere. 

For at skabe den bedst mulige tryghed for passagerer og personale prioriterer vi flysikkerheden allerhøjest. Flyene gennemgår løbende grundige og kritiske sikkerhedstjek og holdes konstant i bedste stand, der opfylder både vores egne og myndighedernes skrappe krav. 

Vores logo og farverne på vore fly illustrerer den fleksibilitet, der præger DAT som virksomhed. Blå, gul, rød, orange og grøn. Med disse farver skiller vores fly og logo sig ud. Vi er stolte over at være anderledes, og vi er som vores fly – farverige og fleksible.