Gå til indhold
©  Foto:

Dragstrup Camping

Dragstrup Camping ligger på den vestlige del af øen Mors ved Limfjorden og i smukke, naturlige omgivelser. Ved campingpladsen ligger der en put-and-take sø, som kan benyttes at pladsens campister og i baghaven ligger Dragstrup Vig. Her er der rig mulighed for vandaktivitet i form af kano, kajak, SUP paddeling og kite surfing, hvis man er på begynder/let øvet niveau eller blot ikke er så vild med Vesterhavets brusende bølger.

Ejer man ikke en campingvogn, men vil gerne opleve den hyggelige campingstemning alligevel, så har de også hytter til leje hvad enten man kommer en person eller søger en hytte med plads til 7 personer.

To steder på pladsen er der en ”samlingshytte” med kønsopdelte toiletter, fælleskøkken og familiebad. Her finder man 3 sanitetsbygninger: 

  • 1 stk med puslerum, køkken med ovne og opvaskepladser, familiebade samt toiletter, bruserbade og vaskerum
  • 1 stk. med 4 toiletter/håndvask samt køkken med opvaskeplads og ovne
  • 1 stk. med toiletter, vaskepladser samt brusebade
  • Derudover udendørs overdækket opvaskeplade

For børn og legesyge sjæle er der en naturlegeplads samt swimmingpool med saltvand i stedet for klor, så man kan lege ved poolen hele dagen og undgå røde øjne.

Bliver man træt af at ligge og dase ved poolen, er der aktiviteter i form af brætspil, air hockey, PlayStation og perleplader i den fælles opholdsstue med tilhørende TV stue.

Søger man ud i naturen ligger Dragstrup Camping i det varierende naturterræn på Nordmors, tæt på Hanklit og Salgerhøj samt med diverse vandre- og cykelruter lige uden for døren.

På pladsen finder man også en lille butik med dagligvarer og friskbagt brød.

 

Priser og yderligere oplysninger på hjemmesiden.
I perioden 1/10 - 1/4 kan overnatning kun ske mod forudgående henvendelse.

Få mere inspiration her:

Destination Limfjorden © 2023
Danish