©  Foto:

Egnskassen

Egnskassen er en skøn gavekurv bestående af lokale råvarer fra Skiveegnen. Indholdet er udvalgt med fokus på god kvalitet og gode produkter. Indholdet kan variere fra sæson til sæson, eller være lige det vi ønsker at forkæle kunderne med. 

Egnskassen

Egnskassen er perfekt som gavekurv, fordi der findes mange muligheder og kombinationer. Hos Egnskassen kan du selv samle din kasse, med de produkter du elsker og kan lide. Du kan også vælge en standardkasse, som indeholder vores mest populære produkter.

Kassen består af lokale råvarer, som bl.a. specialøl fra Skiveegnens bryggerier, lækkert ost og mejeriprodukter fra Thise Mejeri, chokolade fra lokale distributører, sæbe og andet pleje fra lokale produktioner, madolie, pølser og andre delikatesser. 

Produkterne bliver skiftet ud i løbet af året – det afhænger alt sammen af sæsonbestemte varer, efterspørgsel og producenternes leveringsevner. Glemte klassikere og ukendte lækkerier. Vi er aldrig bange for at prøve noget nyt eller at gå tilbage til en klassiker! Vi stræber hele tiden efter at udvikle flere standardkasser til dig, og ikke mindst at få flere lækre produkter til samlingen.

Vi har udviklet konceptet ‘Egnskassen’ fordi vi har en stor passion for vores lokale forhandlere, og vi føler vores kunder opfylder den samme passion og glæde for produkterne fra Skive og omegn.

Vi sender gerne kassen rundt i Danmark mod gebyr.

Information: 

For bestilling eller mere information om Egnskassen: Egnskassen