©  Foto:

EscapeTour.dk - en sjov udfordring i Struer

Oplev escape rooms i Struer

Nyhed i 2022 - oplev en ny og sjov aktivitet, hvor du sammen med familie, venner eller kollegaer kan løse opgaver med afstand!

Oplev Escapetours i Struer 1½ km

Sirenens Sang

Er I klar på en udfordring? Så inviter vennerne med udenfor og oplev escape rooms i den virkelige verden.

I denne tur skal I gætte Sirenens sang. Hun kom til bugten i 1825 og har terroriseret byens beboere lige siden. Gæt hendes sang og hun vil endelig lade byen være i fred.


Escapetours tager jer virtuelt under armen på en spændende rejse, hvor udendørs attraktioner og seværdigheder fortæller en historie. Jeres mission er at opklare mysteriet.
Så hvis I mangler inspiration til udendørs aktiviteter, så lad jer inspirere af vores oplevelser ude i det fri og gå på opdagelse i de spændende gåder og historier, som både kan være faktuelle og opdigtede.


Vi tilbyder escape-ture, som kombinerer escape rooms opgaver med ny teknologi, og lader det foregå i naturen eller bybilledet. Konceptet kombinerer sightseeing med opgaveløsning på en helt ny måde, og vi kan se, at det er noget for alle.
Turene er en oplagt mulighed for teambuilding og konkurrencer, hvor I skal samarbejde for at løse gåderne og konkurrere imod hinanden - måske I kan tage kampen op i familierne, venneparrene eller mellem afdelinger på arbejdspladsen.


Hvis I er grebet af konkurrencer, så find high scores fra andre teams på EscapeTour.dk/Resultater og se, om I kan slå dem.

Kontakt
E-mail: Info@EscapeTour.dk
Telefon: 93 80 70 78

Website
https://EscapeTour.dk