©  Foto:

Fjord Bryggeri og Destilleri

Fjord Bryggeri og Destilleri er beliggende på havnen i Nykøbing Mors. Den er startet med en vision om at få smagen af Mors frem de lokalproducerede produkter fra Fjord.

På deres bryggeri og destilleri bruges kun lokale ingredienser, hvor det er muligt, for at sikre den mest bæredygtige og højeste kvalitet i hver enkelt batch øl eller spiritus, de producerer.

De tror på lokalt engagement og værdsætter deres input og støtte. Deres kongstanke drejer sig om at tænke lokalt - lige fra det korn de bruger, til de krydderier de udvælger.

Uanset om du nyder en specialøl fra deres haner inde på vores hyggelige 1. sal (Toldkammeret), eller nipper til en Gin & Tonic under åben himmel i deres udendørs siddeområde, forbliver deres engagement i at vise lokale smagsnuancer, et kendetegn.

Rundvisning

De tilbyder rundvisninger, hvor gæsterne kan dykke ned i historien bag hver enkelt bryg og destillat. Gennem innovative og unikke smagsprofiler stræber de efter at skubbe grænserne og udvide dine smagsløg.

Lej selskabslokale

Desuden er deres lokaler tilgængelige til leje udenfor højsæsonen og tilbyder en charmerende ramme til arrangementer. I samarbejde med lokale restauranter kan tilbyde de et varieret udvalg af retter, der giver gæsterne mulighed for at forkæle sig med de fineste smagsoplevelser, vores region har at byde på.

Vil du vide mere om Fjord Bryghus?

Hvis du vil vide mere om Fjord Bryggeri og Destilleri, så klik ind på deres hjemmeside: Fjord Bryggeri og Destilleri