©  Foto:

Grand Hotel Struer - Konference

Hold dine møder, konferencer og kurser på Grand Hotel Struer, som er et autentisk, moderne og hyggeligt hotel, beliggende i hjertet af Struer, med 2 minutters gang ned til Limfjorden.

Hotellet er beliggende i hjertet af Struer med kun 2 minutters gang til lystbådehavnen. Her finder du den perfekte ramme for afholdelse af møder, konferencer og kurser.
Grand Hotel Struer har et plenumrum og to grupperum, og råder over 70 værelser med badeværelse, TV og telefon. Hotellet samarbejder med Folkets Hus i Struer, hvor de tilbyder konferencelokaler til op til 100 personer.
Noget af det som Grand Hotel Struer vægter højt, er service, kvalitet, fleksibilitet og funktionalitet. De forsøger på bedste vis at opfylde dine ønsker og krav i forbindelse med et kursus- eller konferencearrangement.

Afhold konference med overnatning

Der er også mulighed for overnatning i forbindelse med konference eller kursus hvis arrangementet forløber over flere dage. Her overnatter du på deres fine værelser, mens de sørger for god forplejning under hele opholdet.


Lidt om Grand Hotel Struer

Hotellet har en nutidig og uformel atmosfære hvor hygge, afslapning, professionalisme samt personlighed er i højsædet.
Struer Grand Hotel blev opført af konsul Schou i 1895, og kort efter udbrød en gæst spontant, at stedet var en sensation af den behagelige slags.

I dag står hotellet nænsomt restaureret med respekt for den gamle stil - og gæsten er stadig i centrum!

 

For mere information 

Du kan læse mere om møder og konferencer på Grand Hotel Struer på deres hjemmeside: Grand Hotel Struer