©  Foto:

Havens Deli

Havens Deli er en café, mikrobageri og madhus placeret på øen Fur.

Havens Deli

Havens Deli er et køkken, hvor håndværk og kvalitet danner rammen om alt, hvad de gør. Det er et moderne og dynamisk madhus med fokus på lokale og ærlige råvarer i sæson og rummer både bageri, café og catering.

Stemningen er uformel og afslappet, og er der ikke plads i orangeriet, kan du altid tage bagværket med som to-go eller nyde det i deres skønne have.

De afholder også lejlighedsvis langbordsmiddage, social dining og andre begivenheder i samarbejde med dygtige folk fra restaurationsbranchen. De er en lille familievirksomhed, der består af Ditte, som er Havens Delis kok og køkkenchef, og Rasmus, der står for opvasken og alle de kedelige Excel-ark.

De brænder for at lave simple og æstetiske retter og introducere nøje udvalgte råvarer – alt sammen præsenteret i deres smukke og unikke rammer. De prioriterer økologi og bæredygtighed i deres madlavning, og det er en kerneværdi for dem, at maden, de arbejder med, er lavet i overensstemmelse med bæredygtighedsprincipper og økologi – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

De er placeret på toppen af Fur, hvor du kan nyde udsigten over Limfjorden, mens du indtager en let frokost eller en brunch i deres nye orangeri. Stemningen er uformel og afslappet, og er der ikke plads i orangeriet, kan du altid tage bagværket med som to-go eller nyde det i deres skønne have.

Ønsker du at afholde et større arrangement i deres orangeri, er det også muligt at booke lokalet.

For mere information

Du kan læse mere om Havnes Deli på deres hjemmeside, hvor du også kan se åbningstider: Havens Deli