©  Foto:

Høloftet

Høloftet er et lille, intimt spillested i Nordvestjylland, tæt på Limfjorden, som præsenterer de store oplevelser – helt tæt på.

Høloftet

Høloftet ligger lidt langt ude på landet og kan godt være lidt svære at finde. For du skal ud af en grusvej, rundt om et hjørne og op ad en trappe, inden man finder dem. Men det er hele turen værd, for du mærker hurtigt hvordan dette nordvestjyske spillested, giver en intim og hyggelig oplevelse, hvor musikken er i højsædet. Spillestedet er også her hvor værterne bor, så man bliver altid budt velkommen med et go’daw og et håndtryk.

De fleste af deres koncerter er inklusiv mad og egne importerede vine. Med kun plads til 150 gæster bliver koncerter på Høloftet naturligvis intime, vedkommende og helt tæt på. Kunstnerne bemærker det og det er tydeligt, at denne følelse også når publikum.

Picnic på Plænen

I 2020 rykkede de ud i haven foran Høloftet og her blev der skabt en tradition for siddende koncerter under navnet Picnic På Plænen. Med Limfjorden som bagtæppe nyder gæsterne mad sammen, inden musikken fra scenen fylder sommeraftenen.

Som noget nyt er Høloftet begyndt at arrangere sommerdage ved Høloftet, hvor haven er scene for leg, hygge, kaffe, fortællinger, kunstudstilling og hvor aftenen igen slutter med fællesgrill og sommerkoncert.


For mere information

Du kan læse mere om Høloftet og se deres koncert og arrangementer på deres hjemmeside: Høloftet