©  Foto:

Kanalfogedens Køkken

Skønne kulinariske oplevelser i Limfjordens tegn. En skøn perle i Løgstør med udsigt til Limfjorden.

I Kanalfogedens Køkken kan I glæde jer til udsøgte retter baseret på ‘fjordens frugter’ som frisk fisk, skaldyr og ikke mindst Limfjordsmuslinger – alt sammen tilsat et velassorteret vinkort, en hyggelig atmosfære og ikke mindst en fortryllende smuk udsigt over Limfjorden.

Restaurant Kanalfogedens Køkken ligger ved Limfjordsmuseets Maritime Oplevelsescenter i muslingebyen Løgstør, og den gastronomiske fiskerestaurant arbejder ud fra nøgleordene kvalitet, kreativitet, friske og lokale råvarer.

Her kan I både nyde champagnebrunch og et bredt udvalg af lækre retter til både frokost og aften – og foretrækker I et skønt måltid hjemme i jeres feriebolig, tilbyder restauranten også forskellige typer takeaway som tapas to go, stjerneskud – og naturligvis Limfjordsmuslinger.

Kokkene i Kanalfogedens Køkken tryller med de lokale maritime råvarer ud fra kulinariske principper, hvor traditioner kombineres med nytænkning, og det er med god grund, at restauranten er optaget i "White Guide", som er Nordens mest grundige restaurantguide, der er udkommet i Danmark siden 2014 og i Sverige siden 2004.

For yderligere information om åbningstider og reservation se hjemmesiden www.kanalfogeden.dk