©  Foto:

Restaurant Raakilde

Restaurant Raakilde

Besøger I Fur, er I meget velkomne til at besøge vores hyggelige og uformelle restaurant, hvor vi serverer et godt og velsmagende måltid. Vi tilbyder et varieret menukort med bl.a. højtbelagt smørrebrød til frokost - eller vores meget populære "Raakilde Stjerneskud" eller en stor og saftig steak til aften. Til maden kan I bl.a. nyde en lokal øl fra Fur Bryghus.

Der er også udeservering på terrassen med udsigt over Limfjorden, til hyggelige have med søer - og et glimt af Knudeklintens bagside i det fjerne.
Restauranten er indrettet med borde fra 2-8 personer og har i alt 30 siddepladser indendørs, og 32 udendørs siddepladser på terrassen, hvoraf 4 borde til 2 personer er overdækkede.

Alle retter kan desuden forudbestilles som take-away til en nem og hyggelig aften i hjemmet, sommerhuset eller campingvognen, og frokostretterne kan med fordel medbringes som madpakke til dagens udflugt på Fur. Vi tilbyder også - som de eneste på Fur - pizza som take-away.

Vi leverer også mad ud af huset til fester og selskaber året rundt - og festen kan evt. holdes i vores selskabslokale med plads til ca. 50 personer. Restauranten kan derfor være lukket pga. selskab.

Fur Camping

Restaurant Raakilde ligger i forbindelse med Fur Camping – en hyggelig familiecampingplads beliggende i naturskønne omgivelser ved skov og strand. Læs mere om Fur Camping: Fur Camping

Åbningstider og menukort

For åbningstider, bordbestilling og menukort på Restaurant Raakilde, se venligst deres hjemmeside: Restaurant Raakilde