©  Foto:

Røntveds - galleri og åben have

Lad os mødes på ”Halvvejen” – i Røntveds Galleri og Skulpturhave

Røntveds Kunsthåndværk

Midt i landskabet omgivet af kornmarker finder du et hyggeligt galleri med tilhørende skulpturhave, Røntveds Kunsthåndværk.
Parret Gitte og Michael Røntved har gjort deres passion for kunsthåndværk med tryk på håndværk til deres levevej nu gennem mere end 30 år. De arbejder med skulpturer i granit, bronze, glas og keramik. Skulpturerne sælges i galleriet. Når du har nydt skulpturerne i galleriet har du mulighed for at gå en tur i den hyggelig, frodige og overraskende skulpturhave. Der er toilet ved galleriet, og er du til mosaikker så må du besøge toilettet Hunde i snor er velkommen både i galleri og have.

Skulpturhaven

I den unikke skulpturhave, som er lidt skovagtig, udstilles der også egne og andres skulpturer. De er ofte integreret imellem havens mange og frodige hjørner.

Med entreen i skulpturhaven følger en kop god kaffe og lidt kage. Kaffen kan nydes på terrassen ved galleriet, i ruinhaven, i det blå hus, på skyggeterrassen, orangeri kaffehuset. Eller bare på en bænk i haven.

I perioden 4. Maj – 1. sept. er der entre i haven , 60 kr.

Velkommen!

 

For mere information

Du kan læse mere om Røntveds Kunsthåndværk på deres hjemmeside: Røntveds Kunsthåndværk. På denne side finder du også deres egen webshop, hvor du kan købe nogle af de mange smukke kunsthåndværker.