Gå til indhold
©  Foto:

Sevel Kro

Sevel Kro i naturområdet ved Sevel med søer, skov og hede. Kroen har eksisteret siden 1700-tallet. Den traditionsrige ret "øl-ben" fra Vestjylland serveres efter kroens egen opskrift fra 1760 – og den akkompagneres af både snaps og kroens sennep.

Her er hygge og romantik. Både øjet og smagsløgene vil nyde lækkerierne fra kroens køkken, hvor den danske madkultur bevares og krydres med et pift af moderne madkunst.

Sevel Kro blev som den første i Danmark udnævnt til Limousine Unik Gourmet spisested. Her er både en dejlig gård- og krohave, havestue og hyggelig restaurant. 

Frilandsmuseet Hjerl Hede, Stubbergård Sø og Stubbergård Klosterruin er alle et besøg værd. Sevel er en smuk gammel landsby, som emmer af hygge og romantik.

 

Sevel Kro ligger midt i det skønne naturområde ved Sevel med søer, skov og hede. Kobl fra og nyd et ophold på kroen, der har taget imod gæster siden 1700-tallet.

Krofatter Hans Kurt står klar til at byde dig velkommen med Sevel Kro-snapsen, som er fremstillet på lokale urter. Hvis han da ikke er i gang med at stege de populære øl-ben i køkkenet! Den traditionsrige ret fra Vestjylland serveres efter kroens egen opskrift fra 1760 – og den akkompagneres af både snaps og kroens sennep.

Her er hygge og romantik i højsædet! Både øjet og smagsløgene vil nyde lækkerierne fra kroens køkken, hvor den danske madkultur bevares, men også krydres med et pift af moderne madkunst.

I 1992 blev Sevel Kro som den første i Danmark udnævnt til Limousine Unik Gourmet spisested. Her er både en dejlig gård- og krohave, havestue og hyggelig restaurant. Stedet er kendt som en af områdets allerbedste restauranter og disker op med smagfulde retter baseret på sæsonens lokale råvarer.  

Sevel Kro tillader hund på værelserne. På Værelse Nr. 9, overnattede Poul Reichhardt, når han opholdt sig på kunstnerkroen under optagelserne til filmen "Jens Langkniv".

I gåafstand ligger både Frilandsmuseet Hjerl Hede, Stubbergård Sø og Stubbergård Klosterruin. Sevel er en smuk gammel landsby, som emmer af hygge og romantik – ikke mindst takket være den hyggelige kro midt i byen.

På Sevel Kro kan du finde en touchskærm med turistattraktioner, overnatningsmuligheder, kort med mere over Holstebro Kommune.

Få mere inspiration her:

Destination Limfjorden © 2022
Danish