©  Foto:

Sohns B&B - på Fur

Kommer du til Danmarks skønneste ø Fur, så book en overnatning hos Sohns B&B, så du har endnu mere tid til at udforske denne dejlige ø.

Kommer du til øen Fur og skal overnatte, så har Sohns B&B plads til op til 18 personer.

Sohns B&B er perfekt til dig som rejser alene, til jer der rejser som par og til jer der rejser som en større gruppe (max 14/18 personer).

Der er 6 dobbeltværelser med eget bad og toilet og et fælles tekøkken. På et af værelserne er der mulighed for 2 opredninger.

Derudover er der en ferielejlighed med eget bad, toilet og eget tekøkken. Her er der plads til 2 personer, med mulighed for 2 opredninger.

Huset er i ét plan og uden trapper. Hunde er ikke tilladt.

Tekøkken

Der er fælles tekøkken med mulighed for at lave en kop kaffe eller smøre en madpakke til dagens udflugt. Der er æggekoger, håndmixer, brødrister, elkedel, kaffemaskine, porcelæn og køleskab. Der er en mikroovn og 2 enkelte induktionskogeplader. Udenfor står der en gas-grill til fri afbenyttelse.

Morgenmad

Ønsker I at købe morgenmad, klarer Sohns B&B også det. Morgenmaden serveres omkring kl. 8.00. Der er mulighed for at indtage morgenmad på værelset eller i køkkenafdelingen.

For mere information

Du kan læse mere om priser mv. på deres hjemmeside: Sohns B&B