©  Foto:

Sol og Strand

Book dit næste sommerhus hos Sol og Strand, Vejlby Klit og hold en skøn ferie ved den barske vestkyst eller ved den blide Limfjord.

Sol og Strand, Vejlby Klit

Sol og Strands lokalbureau i Vejlby Klit er beliggende i det populære ferieområde mellem Vesterhavet og Ferring Sø.

Vejlby Klit ved den jyske vestkyst byder på en skøn sandstrand med høje klitter og er omgivet af smukke naturområder. Det rolige og hyggelige område indbyder til friluftsaktiviteter. I kan bade, vandre, surfe, fiske og lede efter rav på stranden blandt meget andet.

Kontoret betjener også den sydlige del af Limfjorden, der de seneste år er blevet kendt for de mange smagsoplevelser Limfjorden rummer. Lige som Vejlby Klit er Limfjorden også blevet kendt som et fantastisk sted at dyrke vandsport, da man kan få en ”light” version af Vesterhavets kræfter, som især egner sig til begyndere og letøvede i vandsport.

Bureauets medarbejdere er servicemindede og har stort kendskab til området og dets sommerhuse. Personalet er altid klar med hjælp og gode råd til jeres ferie.

Læs mere og find dit næste sommerhus

Du kan læse mere om området og finde dit næste sommerhus ved Limfjorden eller vesterhavet via deres hjemmeside: Sol og Strand, Vejlby Klit