©  Foto:

Stjernespot - Sallingsund

Lige imellem Legind skov og Limfjorden finder du en stor rasteplads, der samtidig er velegnet til stjernekiggeri. Stedet passer perfekt til oplevelse af stjerneskud og Mælkevejen, hvis lyse søjle kan ses i den sydlige retning fra august til november. Og det er helt oplagt at være her, når årets kraftigste meteorsværm Perseiderne fylder nattehimlen med op mod 100 stjerneskud i timen!

På rastepladsen er der borde og bænke til fri benyttelse, hvis man skal nyde en varm drik med den himmelske udsigt. Stedet er handikapvenligt.

  • Velegnet til oplevelse af: Mælkevejen, Meteorsværme, Måneopgang
  • Faciliteter: Borde, bænke
  • Parkering: Rasteplads under Sallingsundbroen

 

Stjerneoplevelser ved Limfjorden

Mørkeoplevelser i Limfjordslandet byder på en tidsrejse med milliarder af stjerner, ro for din sjæl og endda en masse uforglemmelige oplevelser af fascinerende nattehimmelfænomener. Du kan læse mere om Stjerneoplevelser ved Limfjorden her: Stjerneoplevelser ved Limfjorden

Færdsel om natten

Det er vores fælles ansvar at respektere naturomgivelser, især da mange dyrearter er aktive i nattimerne. Det er meget vigtigt, at man slukker lyset, når der ikke er behov for at bruge det. På den måde undgår man at genere sit nattesyn og andre i området. Vær altid opmærksom på, at du ikke efterlader noget andet end dit fodaftryk i naturen.