©  Foto:

SURFMORE - Udlejning af SUP og kajak, Skive

Limfjorden indbyder til et væld af sjove aktiviteter på vand, som f.eks. SUP og kajak. Og heldigvis behøver du ikke eje alt udstyret selv, for at prøve kræfter med det. SURFMORE tilbyder nemlig udlejning af sup boards, våddragter, kajakker og svømmeveste fra deres lager i Skive.
Fra lageret i Skive har du mulighed for at leje på dags-basis eller ugebasis. Bliver du fristet af tanken, om at have et sup board med på hele din ferie, kan du også leje det i den periode.

Hvis du ønsker instruktør eller kursus i forbindelse med sup eller kajak, så kontakt SURFMORE for at høre ind til muligheden.

Ønsker du at udleje udstyr til windsurfing, så kontakt SURFMORE for mere information.

Du booker dit udstyr online og afhenter det på deres lager i Skive.

 

Grejbank / aktivitetstrailer - til efterskole, forening, sommerfest mv.

Du har også mulighed for at leje en trailer med udstyr, sup boards, våddragter og svømmeveste. Denne grejbank er som udgangspunkt henvendt til skoler, institutioner og efterskoler mm. Det kan f.eks. være til en aktivitetsdag, sommerfest, en weekendtur ved Limfjorden eller lignende.

Hvis man gerne vil leje en instruktør til sup, surf eller andet, kan SURFMORE også være behjælpelig med det.

Grejbanken/ traileren er fyldt med udstyr og kan lejes på dagsbasis eller efter ønske.

 

Vil du vide mere om udlejning ved Limfjorden?

Du kan læse mere om udlejning af sup og kajakker hos SURFMORE på deres hjemmeside. Udover udlejning, sælger SURFMORE også sup boards samt udstyr dertil.
Læs mere om SURFMORE.