©  Foto:

Thyborøn Lystbådehavn

Lystbådehavnen i den nordligste del af Thyborøn Havn ligger kun 50 meter fra en af Danmarks bedste badestrande ved Thyborøn Kanal ud mod Vesterhavet.

 

Hyggelig lystbådehavn i Thyborøn

I Den Røde Hal, som bygningen kaldes, findes sejlerfaciliteterne i den ene ende og restauranten Fiskehallen i den anden. Her er liv og glade dage - og om sommeren ofte også festlige arrangementer og store buffeter.

Thyborøn er en aktiv lille by, der rummer attraktioner som Kystcentret, JyllandsAkvariet, Iskunsten, Sea War Museum og det kendte https://www.visitnordvestkysten.dk/nordvestkysten/planlaeg-din-tur/sneglehuset-gdk606603. Thyborøn er også stedet, hvor den årlige Fiskedag afholdes. 

Faciliteterne for de sejlende

I Den Røde Hal finder du på første sal opholdsrum med borde og stole og desuden et fuldt udstyret køkken til fri afbenyttelse. Fra opholdsrummet er udgang til to terrasser - en østvendt og en vestvendt - med fantastisk udsigt til havnen, stranden, byen og Vesterhavet på den anden side af høfden.

I stueetagen findes 4 toiletter, 4 baderum samt 2 familierum med både bad og toilet. Her står også en vaskemaskine og tørretumbler til afbenyttelse for lystbådehavnens gæster. Vaskemaskine og tørretumbler opereres med samme kort som bad og strøm.  

Der er fri Wi-Fi på hele havnens areal - du finder information herom ved indgangen.

Priser og praktisk info

Havnepenge betales via cashloaderen ved indgangen til sejlerfaciliteterne. Herfra får man et dagsbånd, man kan klistre på sin båd, så at havnefogden kan se, at man har betalt.

I cashloaderen købes også havnekort, der giver adgang til sejlerfaciliteterne samt bruges til betaling for bad, strøm og brug af vaskemaskine og tørretumbler.