Gå til indhold
©  Foto:

Træskibssejlads - Limfjorden Rundt

Nykøbing Mors er igen i år anløbshavn for Nordens største træskibssejlads, Limfjorden Rundt. Den 15. september vil omkring 70 imponerende træskibe lægge til kaj i Nykøbing – et syn uden lige.

Havnen i Nykøbing er denne dag forvandlet til en markedsplads med forskellige boder. Udover muligheden for at følge de smukke gamle træskibe når de lægger til kaj, viser lokale stolt deres gamle veteranbiler frem, så tidsånden rigtig kan forplante sig.

Centrum af Nykøbing huser derudover også spændende attraktioner som Dueholm Kloster og Dansk Støberimuseum, samt Morsø Folkebibliotek og anlægget der alle er et besøg værd. Gågaden er som altid fyldt med liv, og rige muligheder for at gøre en god handel.

Hvis man vil længere omkring, og besøge nogle af de mange attraktioner øen ellers byder på, er der mulighed for at leje cykler og elcykler på Morsø Turistbureau – placeret lige på havnen.


Program

Torsdag d. 15. september:

Kl. 12: Mad- og drikke-boderne samt markedsboderne åbner.
Stor tombola. Chancer for flotte gevinster, sponsoreret af lokale forretninger.

Kl. 14-17: Træskibene anløber Nykøbing Mors Havn.
Lokale udstiller deres flotte veteranbiler.

Kl. 16: Sidste skib forventes ankommet til havnen.


Fredag d. 16. september:

Kl. 9.00 - 9.30: Skibene sejler fra Nykøbing Mors Havn mod Fur – Vi ønsker dem alle god rejse og ’god vind i sejlene’. På gensyn.

Se hele programmet for Limfjorden Rundt på:
Limfjorden Rundt

Få mere inspiration her:

Destination Limfjorden © 2023
Danish