©  Foto:

Whisky, rom, ost & røverhistorier

Whisky, rom, ost & røverhistorier

Kom med på autentisk lokal smags oplevelse når værtsparret Ole og Silvia fra Brænderiet Limfjorden giver gæster et helt unikt indblik i destilleriet og dens historie.
De sørger for lækker forplejning af lokale råvarer, gode smagsprøver af deres egne produkter, rundvisning på stedet og selvfølgelig toppet med en masse røverhistorier hen ad vejen.
Brænderiet Limfjorden ligger midt i den skønne natur, direkte ved Limfjorden, hvor der også er sat tid af til at nyde dette skønne område – måske med en gåtur langs fjorden eller en dukkert i fjorden, efterfulgt af en tur i sauna.

Kl. 11.00 falder starten på oplevelsen hos Brænderiet Limfjorden, hvor der vil blive indkvarteret i deres hytter. Herefter serveres en lækker frokost i deres Orangeri eller restaurant, hvor man bl.a. får lov til at smage nogle af de lokalproducerede oste fra Thise Mejeri.

Herefter går turen til Thise Mejeri (egen kørsel 2 km eller mulighed for at låne gratis cykler – ”først-til-mølle princippet”). Her besøges butikken, hvor der vil være mulighed for at købe mejeriets produkter i deres nyindrettede ostebutik.

Efterfølgende er det tid til lidt afslapning. Her kan man f.eks. nyde det smukke område og gå en tur langs den skønne Limfjord. Hvis man går ud på tangen, kan man være heldig at se sæler eller odder. Man kan også sætte sig på terrassen ved hytten eller i orangeriet og nye roen i haven.

Efter lidt afslapning mødes man igen i brænderiet til en Cold Hawaii drinks, efterfulgt af en spændende rundvisning i Brænderiets produktion, hvor gæster bl.a. vil opleve duften i fadlagringsrummet. Under rundvisningen fortæller Ole og Silvia om destilleriets historiske rejse, der startede for 3.5 tusind år siden og om Brænderiet Limfjordens historie der startede i 2013. Undervejs fås selvfølgelig også en masse røverhistorier.

Rundvisningen afsluttes i Brænderiets hyggelige bar, hvor der er smagsprøver på deres utallige produkter, bl.a. Whisky, Rom, Gin, Brandy, Snapse og Likører.

Aftensmaden består af en 3-retters menu, hvor gæster igen får lov til at smage de lokalproducerede oste fra Thise Mejeri samt Brænderiet Limfjordens egne produkter.

Hvis man er en af de friske, så spring en tur i Limfjorden og hop derefter i sauna, der har direkte kig ud over Limfjordens vande.

Aftenen kan nydes i hytten eller i orangeriet, hvor man kan nyde egne drikkevare eller drikkevarer fra brænderiet.

Turen afsluttes næste dag efter en dejlig morgenmad.

 

Inkluderet i oplevelsen:

• Frokost
• Besøg i ostebutikken på Thise Mejeri (egne kørsel ca. 2 km.)
• Gratis lån af cykler (”først til mølle princippet”)
• Cold Hawaii drink
• Rundvisning på Brænderiet Limfjorden, der afsluttes med smagsprøver
• 3-retters menu med bl.a. lokalproducerede oste
• Evt. svømmetur kombineret med sauna og udsigt over Limfjorden
• Overnatning i hytte inkl. sengetøj
• Velkomstflaske i hytten
• Gratis te/kaffe i hytten
• Morgenmad

Praktisk information:

Antal deltagere: Mellem 10 og 18 personer
Tilbuddet gælder personer over 18 år
Der er trin i hytten, så det kan være besværligt for kørestolsbrugere
Medbring evt. badetøj
Medbring evt. varmt tøj, hvis du ønsker at afslutte aftenen/natten i Orangeriet

 

Information

For mere information se booking link:

Go Tours: Whisky, rom, ost & røverhistorier

Eller kontakt Brænderiet Limfjorden direkte på:

Tlf: +45 40 90 00 00

Mail: braenderiet@mail.dk

Web: http://www.braenderiet.dk/