Lagune

Webinar: Gode råd om markedsføring af dine grønne tiltag

Foto: Intern

I dette webinar får vi hjælp fra Alkymedia til at lave et værktøj, som hjælper jer på vej til at kommunikere jeres grønne tiltag. I et videooplæg og et handout får I gode råd om, hvordan man bedriver god og relevant grøn markedsføring.

De fleste af jer laver allerede grønne tiltag, men de færreste fortæller om det. Det er superærgerligt, for der er flere og flere gæster, som gerne vil høre de gode grønne historier. Derfor er der en masse potentiale i at formidle sit arbejde med bæredygtighed, og det kan være en rigtig god investering i fremtiden.

Vi har med hjælp fra Alkymedia lavet et værktøj, som hjælper jer på vej til at kommunikere jeres grønne tiltag. I et videooplæg og et handout får I gode råd om, hvordan man bedriver god og relevant grøn markedsføring.

Alkymedia besøgte før jul Skive Fjord Camping, for at bruge dem som case for både videooplægget og handout. De er allerede godt i gang med at gøre campingpladsen mere bæredygtig, og det naturlige næste skridt er derfor at formidle disse tiltag på en inspirerende, interessant og involverende måde.

Se webinaret - Gode råd om markedsføring af dine grønne tiltag

Du kan se webinaret nedenfor eller via linket her: Webinar: Gode råd om markedsføring af dine grønne tiltag

Handouts, webinar om grøn markedsføring, dec 22
Destination Limfjorden

Handouts fra webinaret

Her kan I se handouts fra webinaret, hvor I finder gode råd om, hvordan man bedriver god og relevant grøn markedsføring.

Live spørgesession - Spørg eksperten

Torsdag den 9. februar kl. 15.30 har du mulighed for at deltage i en online spørgerunde, hvor du kan stille spørgsmål til webinar og til 'grøn markedsføring'. Både os, Destination Limfjorden og Alkymedia, vil være til stede.

Du behøver ikke tilmelde dig - mød bare op.

Linket til mødet finder du her: Stil spørgsmål til eksperten

 

 

Videoen her er udviklet i projektet ”SOS Limfjorden” med tilskud fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelses decentrale erhvervsfremmemidler.

DK Erhvervsfremmebestyrelse - logo

Foto:DK Erhvervsfremmebestyrelse