Holdbar Bookingsystem

Webinar: Holdbar - nyt bookingsystem

Foto: Holdbar

Få introduktion til Holdbar, som er et moderne og komplet system til salg, markedsføring og administration i oplevelsesvirksomheder. Med holdbar får du flere bookings, højere lønsomhed og gladere gæster.

Holdbar er fremtidens system for virksomheder inden for oplevelsesindustrien. De har designet alt for at hjælpe dig med at administrere og sælge oplevelser - hurtigere og nemmere end før. Deres mål er at give dig ro i sindet, så du kan fokusere på at skabe enestående oplevelser for dine gæster.

Holdbar er betroet af bryggerier, destillerier, vinbutikker, te-producenter, madmarkeder, turguider - og mange flere.
 

I over et årti har Lasse Kjær forvandlet oplevelsesvirksomheder ved at booste deres bookings gennem digitale strategier. Fra at være grundlæggeren bag Truestory til nu at styre roret hos Holdbar, har Lasse samlet erfaringer fra over 2000 nordiske aktører. 
 

Deltag i dette webinar og få indblik i Holdbar unikke råd om markedsføring, salg og administration i oplevelsesbranchen.
 

Vi, Destination Limfjorden, har tidligere brugt GoTour, som fra februar 2024 lukker helt ned. Derfor har vi valgt Holdbar som vores foretrukne digitale løsning for lokale oplevelsesaktører i området.

Link til webinaret

Du kan deltage i webinaret, tirsdag den 3. oktober kl. 16.30, via linket her: Klik her for at deltage i webinaret om Holdbar

Deltag i webinaret - Tirsdag den 3. oktober

Deltag i webinar tirsdag den 3. oktober kl. 16.30.

Tilmelding er nødvendig og du kan tilmelde dig ved at klikke på billedet nedenfor.

 

Webinaret er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

DK Erhvervsfremmebestyrelse - logo

Foto:DK Erhvervsfremmebestyrelse