TikTok

Webinar: TikTok

Foto: Solen Feyissa on Unsplash

Hvad kan Tiktok gøre for din virksomhed? Og hvordan fungerer det? Det får du svar på i dette TikTok introduktionswebinar, som Asento har hjulpet os med at lave. I tillæg får du også gode råd til at bruge TikTok i din egen virksomhed.

Hvad kan Tiktok gøre for din virksomhed? Og hvordan fungerer det?

Det får du svar på i dette TikTok introduktionswebinar, som Asento har hjulpet os med at lave. I tillæg får du også gode råd til at bruge TikTok i din egen virksomhed.

TikTok er et socialt medie, hvor brugere kan dele videoer typisk med underholdende indhold. Her er der fokus på kreativitet, som skal være med til at underholde. 90 % af brugerne på TikTok deler ikke selv videoer, men ser kun andres.

TikTok er fantastisk til at segmentere videoer ud fra det, du finder interessant, og derfor vil du fremadrettet få det vist, som du har vist interesse for.

27 % af danskerne er på TikTok, og målgruppen er langt fra kun unge, men bruges mere og mere af en ældre generation. 45 % er kvinder og 55 % er mænd, og den største målgruppe er lige nu 18-24, men målgruppen 25-34 og 35+ er stærkt voksende.

Mediet kan særligt bruges til at øge brand awarness, sælge, opbygge engageret fællesskab, få feedback fra kunder og yde kundeservice.

Se webinaret - TikTok

Du kan se webinaret nedenfor eller via linket her: Webinar: Hvad kan TikTok gøre for din virksomhed?

 

 

Videoen her er udviklet i projektet ”SOS Limfjorden” med tilskud fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelses decentrale erhvervsfremmemidler.

DK Erhvervsfremmebestyrelse - logo

Foto:DK Erhvervsfremmebestyrelse